NOVI SHOW

‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘ uskoro na RTL-u! Snimanje je krenulo, otkriven je i izgled impresivnog studija

Studio od 1500 kvadrata zasjao je u punom sjaju, a pala je i prva klapa showa

Hell‘s Kitchen

 Rtl/

Plava i crvena kuhinja su opremljene, chef i sous chefovi na pozicijama, a kandidati spremni za avanturu života koja kreće uskoro na RTL-u!

Ovaj tjedan sa snimanjem je započeo ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘, najiščekivaniji show RTL-ove proljetne sheme, a u napetim kulinarskim izazovima pod vodstvom chefa Toma Gretića gledatelji će moći uživati uskoro. Studio od 1500 kvadrata zasjao je u punom sjaju, a pala je i prva klapa showa koji već mjesecima marljivo priprema tim od stotinjak ljudi.

image

Plava i crvena kuhinja su opremljene

Rtl/

Noževi, daske, lonci, tave, kuhače i ostala kuhinjska pomagala i uređaji pažljivo su posloženi i čekaju prvi izazov, a iz savršeno ‘‘uglancanih‘‘ crvene i plave kuhinje samo što se nisu počeli širiti slasni mirisi i krčkati vrhunska jela koja će 18 natjecatelja u sljedovima servirati gostima koji stižu u restoranski dio seta.

image

Hell‘s Kitchen

Rtl/

U studiju se već kao kod kuće osjeća glavni chef Tom Gretić koji je upoznao natjecatelje o čijoj će sudbini u showu odlučivati upravo on, glavom i bradom. Iz cipela ga, kaže, najviše mogu izuti greške u servisu hrane jer pred gosta loš tanjur jednostavno ne smije izaći što god se događa u kuhinji, a što očekuje od kandidata, ističe prilično jasno.

image

Hell‘s Kitchen

Rtl/

‘‘Timski rad je prvenstveno recept za uspjeh! Prvi savjeti za kandidate? To će biti spontano, gledam na ‘Hell‘s Kitchen‘ kao na svoju kuhinju, na svoju brigadu, to mi uvijek dođe u tom trenutku i na licu mjesta‘‘, najavljuje.

image

Hell‘s Kitchen

Rtl/
image

Chef Tom Gretić

Rtl/

Njegove desne ruke su Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec, dva sous chefa koja će usmjeravati, nadgledati, savjetovati, bodriti i tješiti svoj tim kandidata. U show stižu kandidati različite dobi, osobina i kulinarskog iskustva. Svatko od njih ima prednosti kojima može pridonijeti svome timu, no njihove mane sous chefovi morat će detektirati i usmjeriti ih prema uspješnoj suradnji. Ivan i Ivana, složno kažu, ponašat će se kao što se i inače ponašaju u kuhinji, a pružit će potporu, kvalitetnu komunikaciju i korisne savjete.

image

Chef Tom Gretić

Rtl/
image

Chef i sous chefovi na pozicijama

Rtl/

A kakvi sve kandidati stižu u studio ‘Hell’s Kitchena’, tko će oduševiti znanjem, spretnošću, kreativnošću, kakvi ih sve izazovi očekuju i kakve će se sve emocije ‘kuhati’ iza kulisa, gledatelji će doznati uskoro na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:49