REKORDER EMISIJE

Kandidat ‘Života na vagi‘ završio u bolnici i zabrinuo fanove: Otkrio o čemu se radi

Mislav leži u bolnici zbog promatranja jer ima upalu gušterače

Mislav Vlašić

 Darko Tomas/Cropix

Kandidat sedme sezone „Života na vagi”, Mislav Vlašić, podijelio je na svom Instagramu da se nalazi u bolnici. Fotografirao je ruku s infuzijom, a onda je na sljedećoj Instagram priči objasnio o čemu se radi.

image

Mislav Vlašić je u bolnici

Screenshot/instagram/mislav.vlasic/

„Nije ništa strašno. Imam upalu gušterače pa su me malo ostavili na promatranju. Hvala svima na podršci”, objasnio je Mislav.

image

Mislav Vlašić je u bolnici

Screenshot/instagram/mislav.vlasic/

Podsjećamo, Mislav je u „Životu na vagi” izgubio 88,9 kilograma. Nedavno je govorio na TikToku razmišlja li o operaciji uklanjanja viška kože.

„Pozdrav, da odgovorim na pitanje. Pa zasad ne. Vidjet ću hoće li se išta povući jer se preporučuje da se pričeka barem godinu, preporučeno je i dvije da se pričeka pa ću onda vidjeti. Ako mi bude to stvaralo problem ili nešto, onda ću ići na operaciju sigurno”, objasnio je.

Osim što je u showu skinuo kilograme i tako postao rekorder broja skinutih kilograma, pronašao je i djevojku Silviju Temšić. Zajedno su trenirali i bodrili se u emisiji, a to su nastavili i nakon u zajedničkom životu u Zagrebu.

image

Silvija i Mislav

Rtl/

„Zajednički život teče odlično! Stalno smo zajedno, svaki dan, svaku minutu i sekundu, ali još si nismo dosadili. Zajednička aktivnost nam je šetnja, a s obzirom na to da živimo blizu Jaruna, tamo najčešće i šetamo”, otkrio nam je par početkom siječnja o svojoj ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:44