PRIHVATITE IZAZOV

Čiji će glas postati najljepši glas Hrvatske? U tijeku su prijave za popularni show ‘The Voice‘!

Samo vaš glas može pokrenuti naše mentore i okrenuti njihove stolce. Pokažite sve što možete!

The voice Hrvatska

 Darko Tomas/Cropix

Prihvati izazov, usudi se očarati mentore glasom, preokreni sve u svoju korist i napravi prvi korak. U tijeku su prijave za 4. sezonu poznatog glazbenog showa „The Voice Hrvatska“. U ovom natjecanju tvoj glas najviše vrijedi.

Čiji će glas postati najljepši glas Hrvatske saznat ćemo krajem siječnja 2024. godine u završnoj emisiji. Kao i do sada pobjednika će izabrati samo gledatelji dajući svoj glas (po vlastitom sudu) najljepšem glasu Hrvatske, ali ono najvažnije već je počelo! Prijave su otvorene i kako bi sudjelovao u The Voiceu moraš se usuditi, vjerovati u sebe i prijaviti se! S činom prijave tvoje putovanje počinje!

Posljednja audicija za The Voice raspisana je već davne 2019. godine. Kako je i ovaj put jedan od uvjeta za prijavu punoljetnost kandidata s razlogom se očekuju nove, mlade snage koje su ohrabrene prethodnim natjecanjima spremne pokazati svoje pjevačke mogućnosti. Naravno ova sezona je prilika za sve one koji se do sada nisu usudili prijaviti i izboriti ulazak u natjecanje.

„The Voice“ okuplja sve one koji vjeruju u svoj glas: amatere koji će prvi put zakoračiti na scenu, školovane pjevače, one s malo ili s puno profesionalnog iskustva. Dolaskom pred mikrofon njihove šanse za ulazak u natjecanje su podjednake. Nije presudno ima li vaš glas raspon od nekoliko oktava, nije važno jeste li besprijekorno točni u intonaciji, hoće li vam se potkrasti jedna ili više grešaka. Glasom trebate pokazati tko ste i to neovisno o glazbenom stilu.

Predstavili se vi baladom, najpoznatijim rock standardom, domaćom ili stranom pop uspješnicom jednog od četiriju mentora morate natjerati da se okrene i da u vašem glasu prepozna osobu kakva vi jeste. Zato dozvolite da vas čujemo, da vašim glasom zainteresirate barem jednog mentora koji će vam otkriti ono što znate i ono što ne znate te vas radeći s vama naučiti da za uspjeh trebam mnogo rada.

Samo vaš glas može pokrenuti naše mentore i okrenuti njihove stolce.

Pokažite sve što možete, pokažite to svojim glasom!

Prijavi se do 11. travnja na mrežnoj stranici voice.hrt.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:49