JOŠ JE ZALJUBLJEN

David Beckham s Victorijom je punih 27 godina, evo što kaže o tome: Nemam pojma kako smo preživjeli...‘

Bivši nogometaš istaknuo je da svi imaju svoje uspone i padove, ali da su on i Victoria u tim trenucima uvijek imali jedno drugo

Obitelj Beckham

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Poznatom paru, Davidu i Victoriji Beckham, bliži se 30-ta godišnjica braka, a i sami se pitaju kako su preživjeli 27 godina zajedno s obzirom na sve što su prošli. Bivši nogometaš otkrio je da ih je oboje dirnuo dokumentarni serijal o njima na Netflixu te, kako prenosi Daily Mail, što ga je potaknulo da ga snimi.

image

Victoria i David Beckham

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"To je jedna od stvari oko koje oboje postajemo emotivni, a nakon što smo pogledali dokumentarac i što se sve dogodilo, samo smo se pogledali i pomislio sam: ‘Ne znam kako smo preživjeli posljednjih 27 godina, ali jesmo i imamo sjajnu obitelj, sjajan posao i sretni smo‘", kazao je David koji je istaknuo da svi imaju svoje uspone i padove, ali da su on i Victoria u tim trenucima uvijek imali jedno drugo.

Bivša nogometna zvijezda rekla je i da je jako sretna sa svojim životom sada. David je zauzet poslovnim interesima s modnim i kozmetičkim markama, suvlasnik je i predsjednik nogometnog kluba Inter Miami.

image

David Beckham

Oli Scarff/Afp

"Jako sam sretan jer se osjećam vrlo blagoslovljeno što sam imao karijeru kakvu sam imao i igrao za momčadi koje imam i iskusio to. Imao sam sreće što sam upoznao Victoriju kad sam je upoznao jer sam oduvijek želio imati mladu djecu koja će proživjeti moju karijeru sa mnom i imao sam sreću što su sva tri dječaka proživjela većinu timova za koje sam igrao i to je za mene bio jako važan dio mog života", kazao je.

Jedan od razloga, otkrio je u posljednjem intervjuu, pokretanja dokumentarnog serijala bio je njegova obitelj. "Želio sam da imaju nešto na jednom mjestu što mogu gledati i prisjećati se", objasnio je David.

image

Obitelj Beckham

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 19:04