4. VELJAČE NA HRT-U

Zlatni studio 2022.: Osmišljavaju se modne kreacije, a glazbenici bruse glas za spektakl

Dodjela najveće medijske nagrade održat će se u prijenosu uživo iz najvećeg TV studija ‘Anton Marti‘ na zagrebačkom Prisavlju

Zlatni studio

 Zeljko Puhovski/Cropix

Posljednjih dana sve je podređeno modi i osmišljene su posebne kreacije, a poznati domaći kreatori i stilisti imaju pune ruke posla jer je dodjela medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista velik glazbeno-scenski spektakl koji se prenosi uživo i itekako važan modni događaj pun blještavila i elegancije.

Glasajte za pobjednika u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Tonske probe

Ovogodišnja dodjela nagrade Zlatni Studio održat će se 4. veljače u najvećem televizijskom studiju "Anton Marti" s izravnim prijenosom na Prvom programu HTV-a s početkom u 20 sati. Zvijezde koje stižu na Zlatni Studio već danima biraju raskošne toalete i elegantna odijela o kojima će se danima poslije govoriti jer tu se pokazuju trendovi, klasika, ozbiljnost i otkačenost, a spremne su i ruke vizažista i frizera.

Crvenim tepihom najveće medijske nagrade u Hrvatskoj prošetat će brojne glumice i glumci, pjevačice i pjevači, voditeljice i voditelji, televizijske novinarke i novinari, kako oni koji su nominirani, tako i oni koji su uzvanici ili sudjeluju u zabavno-glazbenom programu. Ovih se dana održavaju tonske probe za sve izvođače programa koji će tu večer ispuniti vrhunskom glazbom. Riječ je o ekipi vrsnih glazbenika i znalaca koje gledamo u različitim televizijskim emisijama i na koncertima. Spremni su za početak dodjele i dobro se zabavljaju uvježbavajući nastupe. Što će se pjevati ove godine, doznat ćemo uskoro. U najvećem HTV-ovu studiju "Anton Marti" u jeku su posljednje pripreme za zvjezdano finale medijske nagrade Zlatni Studio. Tisuće metara kabela, deseci kamera, rasvjeta pripremljeni su za vrhunski slikovni doživljaj. Tu su i impozantni LED ekrani od 80 četvornih metara, na kojima će se izmjenjivati grafike, specijalno snimljene i fotografirane scene upotpunjene vizualnim identitetom Zlatnog Studija.

Ne propustite medijski spektakl 4. veljače na HRT-u

Otvaranje omotnica

Gledatelji će tako proputovati kroz povijest magazina Studio, koji je od početka izlaženja pratio sve relevantne događaje u svijetu glazbe, televizije, radija, filma i kazališta. U posebno pripremljenom programu s mnogo glazbenih iznenađenja kulminacija će svakako biti otvaranje omotnica s imenima ovogodišnjih laureata najveće medijske nagrade u zemlji, koja se dodjeljuje za pet područja - film, televiziju, kazalište, glazbu i radio - u čak 19 kategorija.

Finalisti sad već s nestrpljenjem grizu nokte, a za nekoliko dana vidjet ćemo tko će od njih ponijeti kući nagradu i na čijim će policama mjesto dobiti skulptura Zlatnog Studija. Najbolji su birali najbolje, kako glasi moto nagrade koju je pokrenuo Studio - najstariji, najčitaniji i najugledniji TV tjednik, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. Sada preostaje samo odjenuti odabrana odijela, toalete, kostime, cipele, srediti šminku i frizuru za veliku svečanost i uživati u posebnoj večeri - finalu najveće medijske nagrade u zemlji - Zlatnom Studiju.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:41