4. VELJAČE NA HRT-U

Iza kulisa Zlatnog studija: Zavirite na pripreme za najveći televizijski spektakl uživo

Peta u nizu dodjela najveće medijske nagrade Zlatni Studio održat će se 4. veljače

Ante Gelo sa zborom, orkestrom i solistima uvježbava nastup za dodjelu nagrade Zlatni studio

 Neja Markicevic/Cropix

U maloj dvorani Lisinskog ovog vikenda trajale su intenzivne glazbene probe za televizijski spektakl uživo u kojem će odabrani glazbenici za čitatelje Jutarnjeg lista i gledatelje Hrvatske televizije pokazati svu svoju moć.

Ne propustite veliki medijski spektakl u prijenosu uživo, 4. veljače na HRT-u

Peta u nizu dodjela najveće medijske nagrade Zlatni Studio održat će se 4. veljače, a za glamuroznu i zabavnu ceremoniju punu zanimljivih glazbenih brojeva iznenađenja brine Ante Gelo, glazbeni producent i aranžer Zlatnog Studija koji je i ove godine osmislio jedinstven program. Tako će se, između ostalog, u neočekivanom izdanju poput legendarnog benda Bee Gees na bini tijekom dodjele pojaviti mlade glazbene zvijezde Alen Đuras, Filip Rudan i Matija Cvek.

image

Ante Gelo sa zborom, orkestrom i solistima

Neja Markicevic/Cropix

U sklopu programa, koji će i ove godine zasigurno oduševiti gledatelje, nastupit će vrsni instrumentalisti, a bend će uz Antu Gelu na gitari, činiti i klavijaturisti Maasej Kovačević i Tin Tonković, za bubnjeve će sjesti bubnjar Mario Klarić, dok će na basu biti Nino Krznar te Filip Vincek na drugoj gitari.

image

Uvježbavanje nastupa za dodjelu nagrade Zlatni studio

Neja Markicevic/Cropix
image

Proba za Zlatni studio

Neja Markicevic/Cropix

Među glazbenicima posljednjih dana vlada izvrsna atmosfera. Kako se dodjela bliži, probe su sve intenzivnije, a unatoč napornom uvježbavanju, dobre zabave i smijeha među svim sudionicima ne nedostaje. Nakon prilično radnog vikenda u Lisinskom solisti, bend i orkestar sele instrumente u studio "Anton Marti" na Prisavlju gdje će se tradicionalno održati i sama dodjela. Upravo u najvećem HRT-ovu studiju u ovom se trenu dovršava raskošna pozornica čiju scenografiju i ove godine potpisuje iskusni Dragutin Broz.

image

Zlatni studio

Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:27