POVRATAK NA SCENU

Vlatka Pokos se vratila! Ovo je ‘Žena od afera‘ o kojoj će se ovog ljeta sigurno pričati

‘Vratila sam se u Hrvatsku pa radim i na novim nekim pjesmama s jako mladom ekipom...‘, kazala je ranije ove godine Vlatka Pokos

Vlatka Pokos

 

 Sasa Buric/

Vlatka Pokos vratila se na glazbenu scenu s novom pjesmom "Žena od afera" koja je nastala u suradnji sa Sharkijem, Giovanom i Rols Roksom. Ranije ove godine Pokos je najavila svoj povratak na glazbenu scenu, ali i otkrila razlog povratka u Hrvatsku.

"Vratila sam se u Hrvatsku pa radim i na novim nekim pjesmama s jako mladom ekipom, imaju 21 godinu, i radim na još jednom projektu vezanom uz Europsko prvenstvo u ragbiju koje će se održati u Makarskoj u šestom mjesecu. Mogu samo reći da sam upoznala dva sjajna mada repera/producenta/pjevača/autora. Jedan se zove Sharki i drugi se zove Giovane. Prekrasni su dečki, baš uživam raditi s njima, tako da su očekivanja velika, a vidjet ćemo ono što radimo kako će proći kod publike, ali totalno nešto drugačije, nešto što nitko od mene ne očekuje", kazala je tada.

Otkrila je da je za povratak rodnoj zemlji zaslužan jedan muškarac. "Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu! Upoznali smo se na letu iz Dublina u Hrvatsku! Povod mog povratka je stvarno lijep. Rekla sam da više nikad neću živjeti u Zagrebu, ali život me demantirao, tako to obično ide", ispričala je prije dva mjeseca Pokos.

image

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac

Ivo Ravlic /Cropix

Brzo je otkriveno da je misteriozni muškarac Većeslav Holjevac, bivši ragbijaš i sadašnji predsjednik Hrvatskog ragbijaškog saveza. Ipak, Pokos se u medijima posebno istaknula nakon Megadance partyja, gdje je izvela svoje najveće hitove "Metak", "Ne tražim ništa" i "Na modrom nebu iznad Zagreba", na koje se tada publika u Areni rasplesala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 09:36