EKSPLICITAN SADRŽAJ

Vlatka Pokos u drami, prijavili je na društvenim mrežama: ‘Napadaju me klečavci!‘

Pjevačica se našalila i sa svojim obožavateljima podijelila još jedan svoj senzualan video gdje pozira ispred fotografa

Vlatka Pokos

 Instagram/Vlatka Pokos/

Naša domaća zvijezda, bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos otkrila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama da joj je prethodni video prijavljen Instagramu kao eksplicitan sadržaj. Onda se Pokos našalila i sa svojim obožavateljima podijelila još jedan svoj senzualan video gdje pozira ispred fotografa.

"Moj prethodni video prijavljen je Insta kao seksualno eksplicitan. Izgleda da ima puno ‘klečavaca‘ na društvenim mrežama... Pa evo jednog malo čednijeg", napisala je pjevačica u objavi u kojoj je svirala njezina najnovija pjesma "Žena od afera" koja je nastala u suradnji sa Sharkijem, Giovanom i Rols Roksom.

Mnogi su pratitelji u komentarima pisali Pokos da im se jako sviđa njezina nova pjesma i ponovno joj dali do znanja da ima njihovu podršku. "Meni je pjesma top", "Vlatka, ne znam jesi li svjesna, ali tvoja pjesma je stvarno jedna od najmodernijih pjesama trenutačno u Hrvatskoj i zadala si domaći zadatak mnogo mlađim kolegicama. Svaka ti čast, pjesma je vrh, pušta se svuda", "Odlična pjesma. Prava dama, želim puno uspjeha", pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 09:36