ZLATNI STUDIO

Više od 300 tisuća glasova vodi favorite u finale najveće medijske nagrade

Trenutačno se broje glasovi za drugi krug Zlatnog Studija te u sljedeća četiri tjedna čekamo rasplet

Dodjela nagrade Zlatni studio

 Ronald Gorsic/Cropix

U završnici za finale, za najveću medijsku nagradu Zlatni Studio, napetost među natjecateljima sve je veća, a u prvom krugu glasanja za nominirane u 19 kategorija pristiglo je više od 300.000 tisuća glasova, kuponima u magazinu Studio i online glasanjem na portalu jutarnji.hr., a već je u prvih tjedan dana od objave nominacija više od 160.000 čitatelja dalo glas svojim favoritima.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Trenutačno se broje glasovi za drugi krug Zlatnog Studija te u sljedeća četiri tjedna čekamo rasplet, kako bismo 4. veljače saznali tko su ovogodišnji laureati. Naime, u finale ulaze nominirani koji imaju najviše glasova publike na online glasanju i preko kupona iz tjednika Studio, zbrojem postotnog udjela broja glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih na portalu jutarnji.hr, no u drugom krugu, koji počinje 7. siječnja, publika bira pobjednika između troje kandidata, i glasovi se zbrajaju na isti način kao i u prvom krugu. Kuponi u drugom krugu bit će objavljeni 7., 14. i 21. siječnja u Studiju, a glasanje će biti moguće na portalu jutarnji.hr.

Nakon tih datuma slijedi slatki dio posla - prebrojavanje glasova, koje će otkriti pobjednike u pet kategorija - za televiziju, glazbu, film, kazalište i radio.

Veliki finale, odnosno dodjela nagrada, već se tradicionalno održava u najvećem studiju Hrvatske televizije "Anton Marti", 4. veljače, u izravnom prijenosu na HRT1. I ove godine priprema se poseban program, s nizom glazbenih iznenađenja, koji će kulminirati otvaranjem omotnica s imenima ovogodišnjih laureata najveće medijske nagrade u zemlji.

image

Zlatni studio, sponzori

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:20