REAKCIJE GLEDATELJA

Twitter izgorio zbog Dore, evo najluđih komentara: ‘Reklama za Bauhaus bolja je od većine pjesama‘

Kao što je to bilo i tijekom polufinalnih večeri, društvene mreže su bile itekako aktivne po pitanju izbora pjesme za Euroviziju

Let 3, pobjednik Baby Lasagna i Vinko

 Renato Branđolica/hrt/

Finale Dore 2024. godine je iza nas, a na Euroviziji u Švedskoj će nas predstavljati Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Tim".

Kao što je to bilo i tijekom polufinalnih večeri, društvene mreže su bile itekako aktivne po pitanju izbora pjesme za Euroviziju. Od samog početka večeri, koja je započela performansom Natalie Balmix, obožavatelji su primijetili fascinantnu haljinu, ali i neizbježan "falš".

Na račun Roberta Ferlina i Battifiacce bilo je kritika na pretek, posebice zbog manjka njihovih vokalnih sposobnosti u odnosu na neke natjecatelje koji su izgubili svoju šansu za ulazak u finale. Neki su usporedili HRT-ov komični dvojac i s nekim poznatim filmskim licima.

Mlada pjevačica Lana Mandarić nastupila je s pjesmom "More", a gledatelji su istaknuli njenu pjesmu kao "pretešku za nju".

Uslijedio je još jedan gaf HTV-a. Naime, nestalo je tona, a i slike na kraće vrijeme. Voditelj Duško Ćurlić morao je spašavati stvar, improvizacijom, u vrlo neugodnoj poziciji.

Boris Štok plijenio je pažnju svojim izgledom, ali ne i pjesmom. Neki ipak preferiraju tehničke poteškoće.

"Viralni" Saša Lozar je bio hit na društvenim mrežama svojim krikom iz polufinalne večeri, no ovog puta nije uspio razočarati gledatelje.

Pjesmu Lare Demarin su gledatelji prihvatili dobro, ali im nije jasno "repanje usred refrena".

Nastup prošlogodišnjih pobjednika, Leta 3, pratili su brojni obožavatelji Eurosonga diljem svijeta, a zaredao se velik broj komentara na račun njihovog performansa.

Kroz večer, pojavili su se i komentari oko muških outfita, koje su Twitteraši smatrali "dosadnima".

Publika je pohvalila vokalni raspon Damira Kedže, no nisu zadovoljni pjesmom.

Društvene mreže je zapalio apsolutni favorit publike, popularni Baby Lasagna svojom neizbježnom Rim Tim Tagi Dim.

Nakon njega je nastupala Marcela s pjesmom "Gasoline" koju su usporedili s prošlogodišnjom pobjedicom Eurosonga, šveđankom Loreen. Nadalje, pronašli su joj i dvojnicu na planetu Romulus u kultnim Zvjezdanim stazama. Doduše, neki smatraju pjesmu podcjenjenom.

Marcelu su usporedili s Loreen, a Pavel s drugim švedskim prestavnikom s Eurovizije - legendarnom ABBA-om.

Večerašnje finale je zatvorio Vinko, a za njega su gledatelji na Twitteru imali razne komentare.

Za vrijeme glasanja gledatelja, Let 3 je izveo "Mama ŠČ" i "Ero s onog svijeta", a uz isticanje svojih favorita putem X-a, neki su komentatori poticali pratitelje da uzmu telefone u ruke i glasaju. Naravno, duhovitih dosjetki i komentara nije nedostajalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:19