JOŠ MALO DO NASTUPA

Evo kakve poruke podrške dobiva Baby Lasagna prije finala: Komentari iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, Amerike...

Među komentarima našao se i onaj naše poznate pjevačice Franke Batelić Ćorluka koja će večeras izgleda svoj glas dati Baby Lasagni

Baby Lasagna u polufinalu

 Renato Branđolica/hrt/

Favorit Dore prema društvenim mrežama i kladionicama je Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Koliko je prirastao srcima gledatelja i obožavatelja Dore i Eurosonga govori i činjenica da njegov polufinalni nastup ima preko 580 tisuća pregleda na YouTubeu, više od svih drugih nastupa natjecatelja. Iza njega po pregledima su prošlogodišnji pobjednici Let 3 s nešto preko 400 tisuća gledanja.

Baby Lasagna objavio je na svom Instagramu da nastupa pod rednim brojem četrnaest i video s polufinalnog nastupa. U komentarima su se nizale poruke podrške, a posebno je zanimljivo da ih velik broj dolazi iz cijelog svijeta.

"Mikrofon bliže ustima kako bi neprofesionalnost tonaca se sto vise ublažila (sramota za HRT) i pravac Malmö. Veliki pozdrav i podrška iz Vojvodine", "Ovo je savršeno za Euroviziju! Nikad nisam mislila da će mi Dora biti bitnija od pjesme za Euroviziju, (pošto sam iz Srbije), ali Baby Lasagna stvarno može spasiti čitav kvalitet ovogodišnje Eurovizije jer mi se do sad ni jedna pjesma nije ovoliko dopala! Molim vas Hrvati, znate da ste zbog njega treći na kladionicama, ima najbolju pesmu, i žiri nadam se da neće da use*e rezultate. Glasajte 14!!!", "Predobar si, laka 12 iz Srbije", glasili su neki od komentara podrške iz Srbije.

"Držim fige za večerašnje finale! Marko, moguće da ćeš mi biti favorit Eurovizije 2024! Sretno od tvoje slavenske braće iz Bugarske!", napisao je jedan gledatelj.

"Da može iz Crne Gore, glasala bih milijun puta, ali eto bar moralna podrška. Samo naprijed", napisala je obožavateljica.

image

Baby Lasagna na Dori

Privatna Arhiva/

"Rim Tim Tagi Dim" očito se sluša i izvan granica Europe jer je stigla podrška i s drugog kontinenta.

"Pobjednik! Pozdravi iz SAD-a!", stoji u jednom komentaru.

Baby Lasagna ima podršku i jedne pjevačice sa naše scene.

"ČENTRIN-AEST", uz emotikone snažnih ruku napisala je Franka Batelić Ćorluka, koja je i sama bila na Eurosongu 2018. godine s pjesmom "Crazy".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 00:15