GLUMILA ZA POLANSKOG

Supruga hrvatskog poduzetnika zablistala u Veneciji: ‘Ispod otmjene haljine nazire se trudnički trbuščić‘

Supružnici Ema i Sandro su stigli zajedno na crveni tepih jer ona ima ulogu u filmu ‘The Palace‘. Par se oženio u travnju

Ema i Sandro

Hrvatska glumica Ema Mur zablistala je na ekskluzivnoj pretpremijeri filma "The Palace" na 80. Venecijanskom filmskom festivalu. U najnovijem igranom filmu kontroverznog dobro nam poznatog redatelja Romana Polanskog, glavne uloge imaju Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese. Film je premijerno prikazan izvan konkurencije.

image

Ema i Sandro

Ovaj glamurozni događaj održao se 2. rujna 2023.godine. Ema Mur je na pretpremijeru u Veneciju stigla u pratnji svog supruga Sandra, dodatno podižući sjajnu atmosferu večeri. U prekrasnoj haljini renomiranog modnog kreatora Francesca Murana, Ema je briljirala na crvenom tepihu, a mnogi su primjetili i trudnički trbuščić.

image

Ema i Sandro

image

Ema i Sandro

Njen stilski izbor bio je zaokružen elegantnim cipelama Gianvito Rossi i izvanrednim nakitom iz Tiffany & Co. No, njen poseban modni dodatak bio je ženski health tracker IVY, istaknuti proizvod Bellabeata, čiji je osnivač i CEO upravo njen suprug. On ju je pratio u Diorovom odijelu. Supružnici su stigli zajedno plijeneći poglede prisutnih svojim modnim izričajem o kojem se pobrinuo vrhunski talijanski stilist Andrea Amari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:49