FOTOGRAFI JE OBOŽAVAJU

Atraktivna Hrvatica prošetala crvenim tepihom u Veneciji i oduševila seksi haljinom: ‘Ljepša si od Shakire...‘

Haljina stoji 1000 eura, a kreacija je slavnog francuskog dizajnera Ronalda Moureta. Gotovo identičnu nosila je i Kate Middleton

Izabel Kovačić

 Screenshot/instagram/

Britanski mediji sve je češće u svojim člancima uspoređuju sa Shakirom, a sada je atraktivna Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića prošetala crvenim tepihom u Veneciji. Razlog dolaska u Italiju jest premijera filma Ferrari redatelja Michaela Manna u sklopu druge večeri Filmskog festivala. Atraktivna plavuša odmah je privukla pažnju fotoreportea kada se prošetala u dugoj večernjoj haljini u kombinaciji crne i bijele boje.

Haljina, donose modni znalci, košta oko 1000 eura a kreacija je slavnog francuskog dizajnera Ronalda Moureta. Gotovo identičnu varijantu tog modnog dizajnera odabrala je svojedobno i Kate Middleton.

Izabel je za talijanski šušur odjenula maksi model haljine od viskoze i elastina s asimetričnim spuštenim naramenicama i suknjom sirena kroja koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu.

Izdanje je dopunila s bijelom minijaturnom torbicom i s nekoliko atraktivnih komada nakita.

Inače, britanski Daily Star nedavno se raspisao o Kovačić u članku posvećenom WAG-sicama Manchester Cityja i Arsenala, te je uspoređuju sa Shakirom.

"Nevjerojatno nalikuje na Shakiru", piše u članku a opisujući tko je Izabel napominju da je uspješna poslovna žena koja sa sestrom Ivanom ima tvrtku Lunilou koja se bavi proizvodnjom ekološki prihvatljive odjeće za bebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:56