DEČKO ILI CURICA?

Sonja Kovač saznala spol djeteta, ali još ga ne želi otkriti fanovima: ‘Što mislite tko se krije ispod trbuščića?‘

Pratitelji su u komentarima podijeljeni kao i u prethodnoj objavi kada je Kovač pogađala spol prema narodnim vjerovanjima

Sonja Kovač

 Josip Moler/Cropix/Cropix

Influencerica i glumica Sonja Kovač otkrila je da je saznala spol djeteta kojeg očekuje s Goranom Mandićem. Spol će objaviti pratiteljima za nekoliko dana, a do tada oni mogu pogađati što misle da Kovač nosi - djevojčicu ili dječaka.

"Što mislite tko se krije ispod trbuščića? Mi smo napokon saznali, a vama otkrivamo za par dana, ali baš sam prvo znatiželjna čuti što mislite", napisala je influencerica uz fotografiju nje s buketom cvijeća. Ipak, pratitelji su u komentarima podijeljeni, kao i u prethodnoj objavi kada je Kovač objavila pogađanje spola prema narodnim vjerovanjima.

Influencerica je odgovarala na pitanja ima li mučnine, glavobolje, je li joj trbuščić viši ili niži, a Sonji je prema tim odgovorima ispalo da je riječ o dječaku. "Onaj prethodni video gdje pogađamo spol prema narodnom vjerovanju smo radili taj dan prije nego što ćemo saznati spol, znači, nismo imali pojma", napisala je Kovač.

Buduća je majka podijelila sa svojim pratiteljima sretne vijesti u prosincu, a za blagdane je otkrila da je tada trudna već 20 tjedana. Od tada Kovač dijeli razne detalje svoje trudnoće i čita iskustva i mišljenja svojih pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:47