SLAVE SE ROĐENDANI

Severina se javila s Maldiva, i ona ima jednu poruku za Let 3: ‘Mama ljubila morona...‘

Pjevačica na Maldivima slavi rođendane svog sina Aleksandra i menađera Tomice Petrovića, a nije propustila priliku da podrži kolege

Severina i Tomica Petrović

 /Instagram/severina

Najveća zvijezda naše estrade sa svojim najdražim muškarcima uživa na Maldivima. Tu, na pješčanoj plaži i na vrućih tridesetak stupnjeva, Severina je proslavila i dva rođendana istodobno: onaj svog sina Aleksandra, koji je navršio jedanaest godina, kao i onaj svog menadžera Tomice Petrovića (54), koji je igrom slučaja rođen na isti dan kao i sin njegove zvijezde: 20. veljače. Svojim dečkima dobro raspoložena Severina otpjevala je ‘Happy Birthday‘, a video snimku objavila je na Instagramu.

image

Poruka podrške Letu 3

/Instagram/severina

Da splitska pjevačica i tijekom odmora itekako prati što se zbiva u Hrvatskoj, jasno je iz njene objave na InstaStoryju, na kojoj je označila i Mrleta iz Leta 3. Kod Severine, naime, nema zabuna: ona je točno pokazala za koga je navijala na Dori i koga će bodriti na predstojećem Eurosongu. Pa je tako nedavno uoči Dore putem društvenih mreža prvo objavila: ‘Mama ljubila morona… ŠČ! Podržite Let 3 na njihovom letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla.‘, a potom je po završetku Dore uz snimku svog koncerta u varaždinskoj Areni naglasila kako pjesmu ‘Moja štikla‘ posvećuje Letu 3, zbog čega ju je preimenovala u ‘Moja Ščikla‘.

Inače, upravo je s ‘Mojom štiklom‘ Severina 2006. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a u spotu za tu pjesmu pojavili su se te godine upravo dečki iz Leta 3. Splićanka to, očito je, nije zaboravila jer je sada na pješčanoj plaži ispisala ime naše eurovizijske pjesme predstavnice koja se na eurovizijskim kladionicama trenutno nalazi na četrnaestom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:05