JAKI KONKURENT

Pjesma se zove ‘Cha, cha, cha‘, a Finac koji ju izvodi još je luđi od Leta 3: ‘Imamo novog favorita‘

Neobični Finac nastupa u istom polufinalu kao i naši pa je pitanje koliko će publika imati ‘sluha‘ da pusti dvije ‘slične‘ pjesme

Kaarija će predstavljati Finsku

 Antti Hämäläinen/Lehtikuva/Profimedia/Antti Hämäläinen/lehtikuva/profimedia

On se zove Käärija, a izvodi pjesmu ‘Cha,cha,cha‘ i finski je izabranik za Eurosong koji će se u svibnju održati u Liverpoolu. I evo odmah loše vijesti za Let 3- blogovi i specijalizirane stranice za Eurosong poludjele su za njime zbog ludog outfita i još luđe pjesme i odmah je zasjeo na treće mjesto na kladionicama.

Službeni YouTube kanal Eurosonga već gori zbog Finskog performera, a ona je skupila više stotina tisuća pregleda. Komentari su naravno različiti- ima i onih kojima je pjesma bizarna, loša i neslušljiva, ali problem je u tome što Käärija cilja istu publiku kao i Letovci. problem je i u tome što će nastupati u istom polufinalu u kojem su i naši predstavnici, pa treba vidjeti ima li publika koja glasa dovoljno ‘sluha‘ da u finale gurne dvije pjesme koje igraju na istu kartu.

Kao što slušatelji diljem Europe ne razumiju ni riječ ‘Mame Šč‘ ali pjevaju zarazni refren, slično se događa i Fincu kojeg je teško razumjeti, ali ima pamtljiv refren.

Kako zvuči flambojantni Finac poslušajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:38