BITKA ZA SINA

Severina: ‘Pitate se kako je ovo sve moguće? Pogledajte ovaj TV prilog‘

Severina se ponovno o cijelom slučaju oglasila na društvenim mrežama, gdje je podijelila prilog N1 televizije o njezinoj situaciji

Prilog na N1 televiziji i Severina

 Screenshot Instagram/Cropix/

Nakon što je Vrhovni sud u Zagrebu objavio odluku kojom se poništava presuda Županijskog suda u Splitu o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, ne prestaju reakcije kako pjevačice, tako ni javnosti.

Severina se sada ponovno o cijelom slučaju oglasila na društvenim mrežama, gdje je podijelila prilog N1 televizije o njezinoj situaciji.

"Drage žene i muškarci, dragi svi koji i dalje šaljete divne poruke i pitate se kako je ovo moguće? Molim vas, pogledajte prilog koji dugo traje, imajte strpljenja, jer objašnjava sve što nam institucije rade, tj. ne rade. Danas moje dijete, sutra vaše, kako je to odlično rekla novinarka Nataša Božić s N1 televizije. Zahvaljujem se na ovom prilogu novinarki koja je to razjasnila bolje nego što bih i sama mogla. I kao što je rekla: ‘Svaka presuda je poruka‘. Hvala vam", poručila je Severina u opisu objave, koja je u samo sat vremena prikupila više od 11 tisuća lajkova.

Doris Dragović joj je ostavila emoji srca kao znak podrške, a ubrzo su uslijedili brojni drugi komentari.

"Ovu njenu rečenicu ‘Kad se ovo javno događa djetetu bogate, moćne, javne osobe, što se tek događa malim ljudima bez potpore‘ ja sam rekla još na početku ove Vaše agonije... Daj Bože svima vama strpljenja i da se završi na pravedan način", glasio je jedan od komentara.

"Seve, samo javi kad i gdje. Ovo je za srušit državu, a ne sudsku odluku", glasio je drugi komentar.

"A sada u prilogu imena sudaca koji su donijeli ovu odluku o mom djetetu, kojeg nikad nisu vidjeli… Ime sutkinje koja mi je prvi put 2019., na pravdi Boga, uzela dijete, odnosno donijela presudu da viđam dijete 88 sati mjesečno je Tea Golub, koja je, ako se sjećate, bila s ocem mog djeteta na skijanju i nije uzimala u obzir moje podneske i smijala mi se u lice na svakom ročištu. Ona sad nije tema, ali niti joj je oprošteno, a niti zaboravljeno", nastavila je dalje komentirati prilog pjevačica.

"Nisam Bad Blue Boys, ali bi bilo lijepo da oni koji su se borili da ti dečki izađu iz grčkog zatvora, sada možda kažu nešto i o ovome... Nije obavezno", poručila je pjevačica i dodala hashtag ‘samo glasno razmišljam‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:53