ISKAZALA PODRŠKU

Pjevačica s transparentom ‘Sve smo mi Severina‘ stajala u centru Zagreba: ‘Dosta je bilo udruženog kriminala!‘

Rebeka Ljiljak ostavila je transparent na Cvjetnom trgu i pozvala svoje pratitelje da se fotkaju s njim i podrže Severinu

Rebeka Ljiljak

 Instagram/Rebeka Ljiljak/

Brojne žene, ali i muškarci, šalju podršku pjevačici Severini zbog odluke Vrhovnog suda o skrbništvu nad njezinim sinom Aleksandrom. Među njima je i pjevačica Rebeka Ljiljak koja je podršku pokazala na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Imala je transparent s natpisom "Sve smo mi Severina #nopasaran".

image

Sve smo mi Severina

Čitateljica Jutarnjeg Lista/
image

Sve smo mi Severina

Čitateljica Jutarnjeg Lista/

"Ostavila sam svoj transparent na Cvjetnom trgu pa vi hrabri na društvenim mrežama, dođite, fotkajte se, podržite. Dosta je udruženog kriminala! Danas je to Seve, sutra ste vi", napisala je glazbenica na društvenim mrežama gdje je podijelila ovu fotografiju.

Podsjećamo, Severinu su ranije podržale brojne zvijezde s domaće i regionalne scene. Prema odluci Vrhovnog suda poništena je odluka Županijskog suda u Splitu iz 2021. prema kojoj sin živi tjedan dana s ocem, pa tjedan dana s majkom. Presuda je ukinuta jer je njome splitski sud povrijedio zakon o parničnom postupku, donosi Nacional. Zbog ukidanja te odluke dječak treba živjeti s ocem Milanom Popovićem jer je na snazi odluka zagrebačkog Općinskog suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:22