FATALNA NOVINARKA

Samo par mjeseci nakon poroda, Fani Stipković seksi fotkom razigrala maštu svojih pratitelja

Svoju ljepotu, njegovano tijelo i obline Fani često zna istaknuti fotografijama na društvenim mrežama

Fani Stipković

 Instagram/

Poznata hrvatska novinarka i manekenka Fani Stipković nikada nije izgledala bolje. Svoju ljepotu, njegovano tijelo i obline Fani često zna istaknuti fotografijama na društvenim mrežama, nakon udaje i poroda izgleda sjajno.

Na Instagramu je razigrala maštu svojih pratitelja Instagram storijem na kojem su u prvom planu njezine bujne grudi.

image

Fani Stipković

Screenshot/instagram/

Inače, rođena na Korčuli, Stipković je kao manekenka otkrivena sa 17 godina. Roditelji su je poslali na fakultet u Zagreb gdje se preselila sa svojim bratom.

- Studirala sam novinarstvo, a u slobodno vrijeme radila kao manekenka. Htjela sam se osamostaliti vrlo mlada i to sam i postigla, naporno radeći. Provela sam 7 do 8 godina radeći kao manekenka u Hrvatskoj i radila sam bookinge po cijelom svijetu - ispričala je jednom prilikom za Jutarnji.

- Jedno od mjesta gdje sam živjela nekoliko mjeseci bio je Madrid, kada sam imala 22 godine. Tada sam se zaljubila u Španjolsku - kaže Stipković koja je tamo upoznala nogometaša, ujedno i budućeg supruga, Fernanda Hierra.

- Upoznala sam ga na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući jedno drugo - prisjeća se 42-godišnjakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 11:49