U GUADALAJARI

Fani Stipković: ‘U teretani radim na povratku u top-formu. Nakon poroda dobila sam dosta kila‘

Novinarka i voditeljica, poznata strastvena vježbačica, koja se vjenčala s Fernandom Hierrom, rodila je u listopadu sina Nicholasa

Fani Stipković, screenshot

 /Instagram

"Trening završen", napisala je Fani Stipković (41) uz novu fotografiju iz teretane koju je objavila na svojem profilu na Instagramu. Sportska novinarka i voditeljica koja je 30. listopada prošle godine rodila sina Nicholasa, intenzivno radi na povratku u top-formu.

image

Fani Stipković

Instagram/

Bivša manekenka poznata je i po svojem aktivnom stilu života i posvećenosti vježbanju. Trenutno najviše objavljuje fotografije s malenim sinom i suprugom Fernandom Hierrom (55) iz života u Meksiku, ali i pokoju snimku vježbanja. Nedavno je, primjerice, odgovorila i na komentare svojih pratitelja koji su hvalili njezin napor u teretani.

"Bravo! Koliko si kila dobila u trudnoći?" pitala je jedna pratiteljica, na što je Fani kratko odgovorila: "Puno."

Fani je početkom lipnja 2023. otkrila vijest o svojoj prvoj trudnoći. Ona i njezn partner, bivši španjolski nogometaš, u bračnu luku uplovili su krajem rujna, mjesec dana prije rođenja sina. Vjenčanje je održano u Guadalajari, meksičkom gradu u kojem sada žive i gdje je Hierro sportski direktor nogometnog kluba Chivas. Bilo je to maleno vjenčanje, a ceremoniji je svjedočilo samo 12 uzvanika.

Noj je Nicholas prvo dijete, dok Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:30