KULTNI BEND

Psihomodo Pop slavi 40 godina karijere i poručuje: ‘Spremamo veliku pijanku!‘

Popularni rock sastav će povodom četrdesete godišnjice održati veliki koncert 17. lipnja na otvorenom u Zagrebu

Davor Gobac

 Bravo!

U emisiji bravo! live ovaj tjedan gostovao je jedan od naših najpoznatijih i najdugovječnijih punk rock bendova - Psihomodo Pop predvođen legendarnim Davorom Gobcem.

- Četrdeset godina karijere je tu, spremamo veliku pijanku za sebe. Napravit ćemo veliki koncert koji će se održati 17. lipnja na otvorenom, u Zagrebu, u blizini kvarta gdje smo odrasli, poručio je Gobac u svom stilu.

U njihovim stihovima uživaju sve generacije. Na sceni su četiri desetljeća, posebni su i jedinstveni, stoga ne čude usporedbe s Iggy Popom & Stoogesima, Rolling Stonesima, no ponajprije Ramonesima s kojima su imali prilike i svirati na koncertima u Ljubljani i Zagrebu.

image

Psihomodo Pop

Bravo!

Njihov karizmatični, vječno zaigrani frontmen - Gobac domaćinima bravo! live-a, Nives Ivanišević i Marku Tolji, otkrio je da doista voli zasvirati s drugima, pa je tako osnovao još jedan bend u kojem svira sa sinom. Zadnji dan ne tako davne 2021. godine pojavila se Vili & DeBili - tročlana glazbena skupina s albumom pod imenom "No. 1." Formaciju čine Davor Gobac na gitari i vokalima, Srđan Sekulović Skansi na basu i Vili Gobac na bubnjevima i vokalima.

- Pa to je kao jedna šala. Kada su Vilija pitali: "Vili i debili, što vi kažete na to?" On je rekao: "Ja sam Vili, a za ostalo zbilja ne znam". To smo napravili u koroni, kada nam je bilo dosadno, studio je bio prazan, sami smo bili u studiju, na propisanoj udaljenosti i snimali, onda smo se nazvali Vili i DeBili, kaže Gobac.

Poznat po specifičnom smislu za humor, bez puno muke izvršio je izazov koji mu je u prošloj emisiji zadao Giuliano te ispričao vic. Zadao je Gobac izazov i idućem gostu - strašni kviz o strašnim situacijama, na što je točno mislio, očekivano - ni sam nije siguran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:15