SHOW NOVE TV

Prvi političar stiže u Ples sa zvijezdama: ‘Pitao sam ženu smijem li. Ionako svi čekaju da napravim krivi korak‘

Bivša svjetska prvakinja u taekwondou, Splićanka Ana Zaninović kaže kako se ovako opet vratila u natjecateljske vode

Helena Janjušević, Ana Zaninović, Mario Ožbolt i Dario Zurovec
 

 Ranko Suvar/Cropix

Treća sezona "Plesa sa zvijezdama" kreće u nedjelju 5. ožujka, a prije starta novog izdanja tog nagrađivanog showa, Nova TV organizirala je predstavljanje parova u svom novom studiju u Buzinu. Bila je to prilika da novi kandidati i prije samog emitiranja pokažu koliko su do sada savladali plesne korake i malo razbiju tremu. Na okupljanje uz ples, a poslije kako to i dolikuje jednom showu uz šampanjac i delicije, nisu stigli svi jer neki su imali druge obaveze, a neke je poput glumice Tare Thaller i njezina partnera Matea Cvenića, spriječila u tome bolest. No većina od 13 parova je stigla na predstavljanje, baš poput Darija Zurovca, gradonačelnika Svete Nedelje i saborskog zastupnika, koji je ujedno prvi političar koji se natječe u ovakvom zabavnom showu, a u tome će mu pomoći mentorica Helena Janjušević.

image

Helena Janjušević i Dario Zurovec

Ranko Suvar/Cropix

- Iskreno, prvo sam pitao suprugu smijem li i kada je ona rekla da može, onda se više uopće nisam puno dvoumio. To mi je bilo prva stvar koju sam napravio da se s njom usuglasim i zbog male bebe i zbog obaveza. A kako će se sudjelovanje u showu odraziti na moj politički imidž, hoće li biti pozitivno ili negativno, vjerujem da će to na koncu ovisiti o tome koliko ću dobro plesati. Pa znate da svatko čeka da političar napravi krivi korak, a tu on može biti kriv i u doslovnom smislu - odgovara Zurovec. U showu je angažiran nakon što ga je kontaktirala Nova TV, no ne zna kako im je on pao na pamet. Može tek nagađati da je netko od novinara "informativaca" sugerirao kolegama da ga uzmu.

- I u Saboru i među gradonačelnicima mislim da nema puno onih koji vole plesati pred kamerama. Više se vole igrati s riječima i informacijama nego plesom, pa vjerujem da im je to bilo zanimljivo. Pored toga volim aktivan način života, sport i baš iskreno ples. A kako moja supruga pleše bolje od mene, na ovaj način možda je i stignem - uz smijeh će gradonačelnik. Što se tiče prijašnjeg plesnog iskustva, iza njega je dvomjesečni plesni tečaj koji je prošao još kao dijete, ali i u zadnjih par godina "čaganje" na oko stotinu svadbi na kojima je bio.

- Izgubio sam pojam uopće koji im je točno broj. A jesam li u tome blizu Maje Šuput? Pa otprilike, no ona je ipak kraljica svadbi, Maja nema konkurencije - uzvraća spremno Zurovec.

Bivša svjetska prvakinja u taekwondou, Splićanka Ana Zaninović nastupat će u paru s Mariom Ožboltom.

- Eto, vratila sam se ovako u natjecateljske vode i sada kako se bliži početak showa, navečer kada legnem krenem razmišljati o koracima, baš kao nekad o sportskoj taktici. Drži me pozitivan feeling i svi kažu da je ta prva emisija najteža, onda sve ide lakše. Moram priznati da jedva čekam da show počne - govori Zaninović. Pozitivno se iznenadila kako joj ide ples, nije kaže, uopće bila svjesna da toliko plesnog može izvući iz sebe.

- Sada rade neki drugi mišići i vidim da se tijelo mijenja, poprima neki drugi oblik, a najviše me zateklo iako sam stvarno naučena na sportske ozljede koljena, zglobova, da će me toliko boljeti stopala. Valjda od tih cipelica na petu osjećam sve koščice u njima - govori Zaninović.

image

Marco Cuccurin i Paula Tonković

Ranko Suvar/Cropix

Influencer Marco Cuccurin koji će plesati s Paulom Tonković, u "Ples" stiže samo nekoliko mjeseci nakon što je s Mijom Negovetić odnio pobjedu u "Zvijezdama pjevaju". Koliko smo čuli i ples mu jako dobro leži.

- Kakav sam u plesu možda je najbolje pitati moju partnericu. Mogu samo reći da imam ritma, a vjerujem da postoje određena očekivanja od mene jer ljudi povezuju ples s pjevanjem. Ali ja neću ići za tim, već ću probati osjetiti glazbu i vidjeti gdje me to nosi. Nadam se da će se glasine obistiniti i da ću ljudima pokazati da imam još jedan talent. Ima treme, jer ples mi je puno manje poznat teritorij, pa je strah svakako tu, ali i želja da pokažem da stvarno to mogu. Kako se želim ostvariti kao glazbenik, što nije tajna, mislim da će mi stvarno dobro doći da upravo u ovakvom showu pokažem da je i ples možda pravac u kojem mogu ići, pa da spojimo ples i pjevanje i donesemo nešto novo na scenu. Ideja mi je ujediniti svoje dvije mentorice Paulu i Miju, i vidjeti što u budućnosti možemo. Pa ćemo vidjeti gdje me to vodi, nadam se već na slijedeću Doru, barem mi je takav plan - otkriva Cuccurin.

image

Mario Mandarić i Helena Naletilić

Ranko Suvar/Cropix

Chef Mario Mandarić u novoj vještini okušat će se pod stručnim vodstvom Helene Naletilić.

- Zvali su me u "Ples" i nisam mogao reći ne. Shvatio sam to kao izazov jer nikada u životu nisam plesao. Čak ni na svadbama koje uvijek provedem sjedeći. Zato sam mislio da uopće nemam ritma, ali kako se sve više bližimo prvom liveu i kako sve više idemo kroz treninge moja partnerica Helena kaže da imam ritma. No nisam mogao ni zamisliti da je ples toliko težak i fizički zahtjevan. Na plesu mi se upale mišići za koje nisam znao ni da postoje i kad dođem doma liječim se brufenima i magnezijem, ležim na kauču i baš se teško oporavljam od treninga - kaže Mandarić koji je pak svojoj partnerici Heleni priuštio da osjeti težinu i njegova posla. Tako su zbog jedne reportaže umjesto plesa, jednu večer proveli kod Mandarića u kuhinji i radili raviole.

image

Deniss Grgić i Jakov Bjelac

Ranko Suvar/Cropix

Plesne probe su krenule krajem siječnja, a preostali natjecatelji su: glumica Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, glumac Alen Liverić i Ela Romanova, Ivan Jarnec i glumica Daria Lorenzi Flatz, influencerica Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Patrik Seretin i pjevačica Emilija Kokić, sportaš, influencer i model Fran Lauš i Rebecca Krajnović, voditelj Frano Ridjan i Gabriela Pilić te sportašica Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 10:57