POČEO SHOW

U prvoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama‘ najbolje ocjene osvojila sportašica amputirane potkoljenice

Maja i njezin partner Marko Mrkić osvojili su zasluženo 29 bodova

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić

 Nova Tv/Nova Tv

Voditelj Frano Ridjan i Gabriela Pilić probili su "led" treće sezona "Plesa sa zvijezdama, showa Nove TV koji po prvi put ide iz novosagrađenog studija u Buzinu gdje se nedavno preselila ta komercijalna televizija. Za svoj tango osvojili su i dobre ocjene (25 bodova) i komplimente od svih, osim jednog člana žirija.

- I nakon toliko dobrih komentara dođem ja. Položaj glave i vrata bio je previše prema dolje, ... no obzirom na sve navedeno jako mi se svidio stil - odmah u startu je Marko Ciboci pokazao kako i u ovoj sezoni planira zadržati titulu najstrožeg člana žirija.

image

Frano Ridjan i Gabriela Pilic

Nova Tv/Nova Tv

Slikarica influencerica Deniss Grgić i Jakov Bjelac također su dobili tango za svoj prvi ples. Osvojili su 21 bod, a ženski dio žirija (Larisa Lipovac Navojec i Franka) bio je malo oštriji u komentarima no prije. Gradonačelnik Svete Nedjelje Dario Zurovec i Helena Janjušević uplesali su u prvu emisiju uz cha cha cha.

image

Dario Zurovec i Helena Janjusevic

Nova Tv/Nova Tv

- Već prvim plesom srušio si stereotipe da političari ne znaju plesati. S lakoćom plešeš, pokreti su tu - kazala je Franka. Igor Barberić zaključio je kako bi svijet bio bolji da prije sumita političari plešu, a Ciboci bocnuo Zurovca da je bolji plesni pozer nego aktivni plesač. Na kraju je ovaj par zaradio 18 bodova.

Nakon njih na plesni podij je stala glumica Daria Lorenci Flatz s mentorom Ivanom Jarnecom. Za svoj jive dobili su 21 bod.

- Ovo je bio vrlo zahtjevan jive, iako je cjelokupni efekt bio manje efektan. No činjenica da si ga ovako otplesala već u prvoj emisiji je za svaku pohvalu - istaknuo je Barberić. Glumac Alen Liverić i Ela Romanova upustili su se u slowfox za što im je žiri dodijelio 25 bodova.

image

Alen Liveric i Ela Romanova

Nova Tv/Nova Tv

- Šarmantno, lijepo, pažljivo prema partnerici. Dobro ste uklizali u prvu emisiju - zaključila je Larisa Lipovac Navojec.

Potom je na scenu zakoračila pjevačica Emilija Kokić i Patrik Seretin koji su isto imali slowfox.

- Noge su te slušale, ali je trema prevladala. Isključi drugi put publiku u studiju, sve oko sebe - uputila je Franka Emiliji savjet koja je za izvedbu sa svojim partnerom dobila 17 bodova.

Za prvi ples sportašica Ana Zaninović i Mario Ožbolt dobili su temperamentni paso doble.

image

Ana Zaninovic i Mario Ozbolt

Nova Tv/Nova Tv

- Meni je ovo iznenađenje večeri. Bravo! Bili su neki pokreti malo grbavi, ali odlično - bio je oduševljen Barberić. Ciboci je bio dijametralno suprotnog mišljenja.

- Okreti katastrofa. Lošije još nisam vidio u "Plesu sa zvijezdama". No obzirom da je prva emisija i više nego solidno - oštar je bio Ciboci. Par je ipak osvojio 26 bodova.

Sportaš, influencer i model Fran Lauš uz pomoć Rebecce Krajinović morao je savladati quickstep, no za izvedbu je par dobio najmanje u prvoj emisije - samo 15 bodova. Laušu je glavna zamjerka bila da je previše tvrd.

Stigao je red na rumbu glumice Petre Kurtele i Damira Horvatinčića, koja je osvojila visokih 28 bodova.

- Pretvorila si se u predivnu, gracioznu ženu i rumba ti je jako dobro sjela. Sve mi je bilo baš fora - kazala je razdragano Larisa Lipovac Navojec, a onda je na opći šok i nevjericu i Ciboci je imao riječi pohvale: "Ovo je bila definitivno najbolja izvedba večeras".

image

Petra Kurtela i Damir Horvatincic

Nova Tv/Nova Tv

Paso doble je bio prvi ples za chefa Marija Mandarića i Helenu Naletilić. Poznati kuhar koji se pokliznuo i umalo pao zaradio je unatoč tome sjajnih 25 bodova. Uslijedio je nastup sportašice Maje Drobnjaković kojoj je prije šest godina amputirana lijeva potkoljenica. Debitirala je u "Plesu" prošle godine kao gošća na tematskoj večeri plešući s Jelenom Perić i Markom Mrkićem koji je u ovoj sezoni postao njezin plesni partner. Ono što je Drobnjaković najavila to je i ostvarila - pokazala je ljudima da ništa nije nemoguće.

- Molim te idi u back stage i nauči sve muške i ženske zvijezde kako se drži u tangu - kazao je Ciboci. Par je zasluženo osvojio 29 bodova, što se pokazalo najboljim ocjenama u prvoj emisiji. Glumica Tara Thaller i Mateo Cvenić s lyricalom od žirija je ocijenjena s 28 bodova.

image

Marco Cuccurin i Paula Tonkovic

Nova Tv/Nova Tv

Kao posljednji par večeri nastupio je influencer Marco Cuccurin, "friški" pobjednik iz "Zvijezda pjevaju" i Paula Tonković. Njihov cha cha cha zaradio je također 28 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:36