DIVA STIŽE U ZAGREB

Pala još jedna Arena: Doris Dragović rasprodala koncert, evo koliko joj je trebalo za to

Karata za spektakl najavljen za 25.11.2023. više nema što je najbolji pokazatelj koliko publika voli Doris i njezine bezvremenske hitove

Doris Dragović

 Foto: Dino Ninković/

"Hvala svima, jedva čekam da ponovno doživimo onu emociju iz Arene, da se veselimo i guštamo! Hvala najboljoj ekipi s bravo! radija na vrhunskoj organizaciji i promociji", poručila je Doris.

image

Doris je rasprodala zagrebačku arenu, ulaznica za koncert u studenom više nema

I nakon dugogodišnje karijere srce na trenutak zastane prije izlaska pred publiku, otkrila je ranije Doris u razgovoru s Tatjanom Jurić.

"Uvijek je taj izlazak na pozornicu prvi i jedini, nikad više ta emocija! Uvijek su pripreme najvažnije na svijetu, uvijek su probe – živčane, sve što jedan pošteni koncert mora imati."

image

Doris Dragović

Foto: Dino Ninković/

Vlasnica jednog od najjačih vokala hrvatske glazbene scene, ponovno je dokazala da ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha. Na pozornici najveće hrvatske Arene, prije četiri godine ostavila je i srce i dušu, a isto je obećala i ovaj put. Dvadeset tisuća ljudi te je večeri pjevalo kao jedno, publika svih generacija je, malo je reći, bila oduševljena. Za spektakularni koncert tražile su se - ne karta, nego stotine karata više, stoga ne čudi što su ih ovoga puta brojni obožavatelji odlučili nabaviti na vrijeme, čak četiri mjeseca prije koncerta i tako si osigurati mjesto na glazbenom događaju godine.

Kako je to izgledalo 2019. u areni prisjetimo se na bravo! youtube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:06