SPREMNA ZA ZAGREB

Doris Dragović za nastupe u Areni odabrala kreacije naše poznate dizajnerice: ‘Ona je moje dite‘

Doris će u Areni 25. i 26. studenog nositi kreacije dizajnerice Anamarije Asanović, kaže da ju prolaze trnci kad se sjeti koncerta

Melodije Jadrana 2023. Doris Dragović

 Vojko Basic/Cropix

Manje od mjesec dana dijeli nas od spektakularnih nastupa glazbene dive Doris Dragović u zagrebačkoj Areni.

Karta za prvi koncert 25.11. odavno više nema, a još malo ih je ostalo i za drugi koji će omiljena pjevačica održati dan kasnije u nedjelju 26.11.

Slušateljima bravo! radija Doris je otkrila da su pripreme za Arenu u završnoj fazi:

"Spremna sam, sve je spremno. Dobro ćemo se zabaviti, pjevati i plesati, zaboraviti na brige. Dok pomislim na Arenu obuzmu me trnci i ponovno proživim emocije koje sam tamo doživjela zahvaljujući svim divnim ljudima koji su tu večer bili sa mnom. Vjerujem da će nam biti jednako lijepo, a nadam se i ljepše na koncertima koji se bliže i kojima se iznimno radujem."

image

Doris je rasprodala zagrebačku arenu, ulaznica za koncert u studenom više nema

U bogatoj karijeri, dugoj 40 godina Doris je stvorila bezvremenske hitove "Jedini", "Krivi ljudi", "Zemlja i stina", "Malo mi za sriću triba", "Dajem ti srce", "Marija Magdalena" i još desetke njih koje publika na koncertima od riječi do riječi pjeva s njom u glas. Za efekt iznenađenja pobrine se obožavana pjevačica, ali nerijetko i njezina publika. Što se ovoga puta priprema i tko su gosti, Doris nije htjela otkriti, ali doznali smo da će oba dana zasjati u kreacijama poznate splitske dizajnerice.

"Moja draga Anamarija Asanović, ona je moje dite, njoj vjerujem i rado se prepustim njezinoj mašti. Suradnja je vrlo jednostavna, a rezultat uvijek bude odličan."

I kada su cipele u pitanju, Doris ostaje vjerna svome Splitu.

"Ledenko i samo Ledenko, to su moji ljudi, tradicija duga više od 50 godina koju trebamo čuvati."

Nastupom u Areni Doris će osim dobrog provoda, pružiti sjajnu podršku i promociju hrvatskoj modi. Svi koji žele biti dio toga - karte mogu kupiti putem bravo! aplikacije i web stranice bravo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:15