ZANIMLJIV TRIO

Otkriveni voditelji ovogodišnje Dore: ‘Ima treme, bit će to veliki izazov‘

Predstojeća Dora, što se voditelja tiče, bit će spoj mladosti i iskustva

Anja Cerar, Duško Ćulić i Maja Ciglenečki

 Dario Njavro za HRT

Maja Ciglenečki, Anja Cerar i Duško Čurlić voditelji su Dore 2024. Bez obzira na veteransko iskustvo mnogih vođenja Dore, Duško ističe kako je ovaj zadatak za njega uvijek veliki izazov.

- Velika je to produkcija, mnogo detalja koji čine onu sliku koja na kraju ode prema našim gledateljima i jednostavno je izazov biti dio toga i dati dio sebe i svoga posla u čitavu priču. Trema? Uvijek je imam jer za mene trema podrazumijeva odgovornost, prema gledateljima, ekipi i na koncu sebi samom. Trema je dobra stvar koja ti daje onaj motiv više - kaže Duško.

Maja se veseli što će po prvi puta biti dio voditeljskog tima Dore.

image

Anja Cerar, Duško Ćulić i Maja Ciglenečki

Dario Njavro za HRT

- Godinama sam sudjelovala u ovom projektu kao prezenter ocjena zagrebačkog žirija i s Prisavlja pratila cijeli tijek prošlogodišnjih natjecanja, a sada ću se javljati s pozornice - govori voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘.

- Dora je živopisna manifestacija koju pratim godinama. Sam format sasvim je drugačiji od emisije ‘Art a‘la carte‘ kojom se svakodnevno bavim, ali biti dio eurovizijske eksplozije žanrova jedinstvena je i zabavna prilika. Već su pripreme odlično iskustvo, pogotovo uz sjajnu Maju i zaštitno lice i glas Dore, Duška - kaže Anja.

- Predstojeća Dora, što se voditelja tiče, bit će spoj mladosti i iskustva. Duško i ja smo već uigrani tim, prvi puta smo surađivali još dok smo bili "mladi", bio je to Porin u Opatiji 1995. godine, a potom u emisiji ‘Pravo vrijeme‘ u kojoj smo pekli zanat za sve projekte koji smo radili tijekom zadnjih par desetljeća. Veseli me što ove godine imamo i dvije voditeljice koje će svojom mladošću i šarmom unijeti veselje na pozornicu Dore 2024.” – kaže Tomislav Štengl, urednik i voditelj projekta Dora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:36