DRAMA ZBOG DORE

Nina Kraljić naprasno nestala s društvenih mreža! Izbrisala profile i na Facebooku i Instagramu

Potkopava apsolutno svačiji uspjeh osim vlastitog, misli li da će takvim ponašanjem fakat zadržati neku publiku, pitaju se fanovi
Nina Kraljić
 Matija Djanjesic/CROPIX

Pjevačica Nina Kraljić, pobjednica TV showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske 2015.", uoči Dore 2021. čvrsto je vjerovala da je upravo njezina pjesma "Rijeka" pobjednička, no prema glasovima žirija i publike, Hrvatska na Eurosong u Nizozemsku šalje Splićanku Albinu Grčić.

Nina nije skrivala svoje nezadovoljstvo - uslijedili su brojni statusi na društvenim mrežama u kojima se obrušila na sve, uključujući i organizatore Dore, a u komentarima je žustro raspravljala i s fanovima koji su izrazili mišljenje suprotno njezinome.

- Žalosno je da živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča i radi i očekuje, a čim nije tako, odmah u javni linč. Da se zaista želim priključiti mainstreamu, moje ponašanje bilo bi potpuno drugačije, vjerujte mi. Očito me nije briga što drugi misle, pa čak ni visokorangirani lobiji, pratim sebe i svoju istinu i tko voli nek izvoli - napisala je u ponedjeljak navečer Kraljić na Facebooku, no vrlo brzo nakon toga uslijedio je šok - pjevačica je, naime, izbrisala sve svoje profile na društvenim mrežama, uključujući i onaj na Instagramu.

No to nije ušutkalo korisnike Twittera koji i dalje komentiraju njezine bizarne poteze.

- Malo talenta, puno ega i brdo ružnih haljina... Ima takav neugodan personality, doslovce je ne bih u dućan poslala, a kamoli na Eurosong! Hrvatska Azealia Banks! Trebala bi naučiti gubiti s dostojanstvom. Potkopava apsolutno svačiji uspjeh osim vlastitog, misli li ona da će takvim ponašanjem fakat zadržati neku publiku - komentirali su korisnici Twittera, no čini se kako će ovaj put ipak ostati zakinuti za Ninin odgovor...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:47