RADNO LJETO

Nina Badrić najavila album i veliki koncert, za Jutarnji otkrila kako se osjeća: ‘Ovo je jedan odmak...‘

Nina Badrić nastupit će 30. 11. u Areni Zagreb i time otvoriti turneju ‘Ono kad‘, a upravo je izašla i istoimena pjesma

Nina Badrić

 Ivo Ravlic/Cropix

Nina Badrić danas je najavila veliki koncert u Areni Zagreb 30. 11. tijekom gostovanja na bravo! radiju. Osim koncerta, najavila je i novi album čije će pjesme izlaziti tijekom nadolazećeg razdoblja, a album je započeo novim singlom „Ono kad” o kojem nam je Nina govorila.

„Završila sam čitav album, pa ćemo publici predstavljati pjesmu po pjesmu u razmaku od mjesec-dva dana. Danas je premijerno pušten novi singl koji se zove ‘Ono kad‘. Pjesma je meni izuzetno draga i donosi jedan drugačiji zvuk, jedan odmak, ali je opet ostao, mogu tako reći, moj potpis”, rekla nam je Nina, pa otkrila kako se osjeća povodom najave koncerta u Areni.

„Najavili smo danas i zagrebačku Arenu 30. 11. tako da sam presretna, radujem se i veselim se. Turneja ‘Ono kad‘ kreće iz zagrebačke Arene”, poručila je. Pred pjevačicom je izuzetno radno ljeto.

„Neće biti vremena za odmor. Ljeto će biti jako radno, ali ću ukrasti krajem osmog mjeseca vrijeme za sebe. Možda i u sredini sedmog zapalim negdje ako ću moći, krast ću sebi neke lijepe dane”, rekla nam je.

Iako Nina uzbuđeno priprema novu Arenu, već je jedan koncert u njoj odradila 2020. Prisjetila se toga za bravo! radio.

„Iskreno, taj koncert mi je bio ogromna trauma, to je bilo izuzetno teško za odraditi, znam da to ljudi ne vole čuti, ali bilo je vrijeme lockdowna, u potpuno poremećenim uvjetima koji su se mijenjali iz dana u dan, kao i situacija da smijemo raditi, ili ne. Jedan dan bi dobili informaciju da se otkazuje, drugi dan da nas puštaju, tako da evo šest mjeseci smo živjeli pod ogromnim stresom i na kraju sam mislila da nitko neće doći u Arenu, da će svi zapravo otkazati zbog tog lockdowna I korone. Međutim, Arena je bila prepuna I zahvalna sam svakom čovjeku koji je došao I koji je bio sa mnom”, rekla je za bravo!.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 10:48