TERRA DIVINA EVENT

Drugo izdanje Organic Sunseta: Dočekajte zalazak sunca na bajkovitom kaštelu Petrapilosa

Organic Sunset

 PR
Brazilski DJ Ancestrall otvorit će Organic Sunse

Istra privlači posjetitelje svojim prirodnim ljepotama, gastronomskim delicijama i gostoljubivošću, a ove sezone mogla bi postati hit destinacija za ljubitelje glazbe na drevnim lokacijama.

Terra Divina Events tim je koji već drugu godinu za redom organizira evente na raznim znamenitim lokacijama diljem rodne im Istre. Ono po čemu su posebni jest filozofija kojom vode publiku na putovanje kroz glazbu, kulturu i povijest ove hrvatske regije, oživljavajući utihnule trgove, kaštele i druge povijesne lokacije. Glavna ideja jest stvoriti ambijent gdje se umjetnost slobodno izražava.

Ljetnu sezonu otvaraju u subotu, 15. lipnja, drugim izdanjem Organic Sunset-a na prekrasnom kaštelu Petrapilosa, smještenom u idiličnoj kotlini među brežuljcima sjeverne Istre, nedaleko od Buzeta. Nakon prošlogodišnje bajkovite večeri mnogi s nestrpljenjem iščekuju drugo izdanje Organic Sunset-a.

Brazilski DJ Ancestrall otvorit će Organic Sunset, a svojim će nastupom publiku uvesti u etno-melodic downtempo house ritmove. Ancestrall iza sebe ima brojne nastupe diljem Latinske Amerike, a protekle dvije godine svirao je na najvećem alternativnom festivalu tog dijela svijeta, Universo Paralello.

Nakon Ancestralla, naš poznati istarski DJ Toni Ter Wonder, jedan od osnivača Terra Divine, svojim će Organic i melodic House-om, uvesti u noć.

Za grand finale, švicarski DJ Miserez, koji je nastupao na događajima poput Tuluma i Namaste Las Dalias, zatvorit će event nakon ponoći.

image

Organic Sunset

PR

Prošlogodišnji Organic Sunset nadmašio je sva očekivanja i bio u potpunosti rasprodan, a kako je bilo možete pogledati na službenom YouTube kanalu. Za ovogodišnji event ulaznice su još uvijek dostupne u ograničenom broju, a mogu se nabaviti preko sustava entrio.hr.

Event počinje u 17 sati, ali pozvani ste doći malo ranije kako biste prije zalaska sunca stigli razgledati unutarnji dio kaštela koji je otvoren dok ne padne mrak. Parking će biti dostupan u podnožju kaštela na livadi, a do samog ulaza će voziti besplatan mini-bus. Ostale detalje potražite na službenim stranicama Terra Divina Events.

Ovim događajem, ekipa Terra Divina otvara ljetnu sezonu, tijekom koje nas očekuje njihov premijerni trodnevni festival u srpnju, te još jedan magični event za kraj ljeta. Sve će se naravno odvijati na znamenitim lokacijama naše Istre.

image

Organic Sunset

PR
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 10:47