PLES SA ZVIJEZDAMA

Ne prestaju reakcije na nastup Vlatke Pokos: ‘Ne zna gubiti, ali trebali su nju uzeti za voditeljicu‘

Bilo je onih koji smatraju da je Vlatka ispala ‘zasluženo‘, a neki su pak smatrali da bi se trebala vratiti ‘u ulozi voditeljice‘

Vlatka Pokos

 Nova TV

Vlatka Pokos prva je zvijezda koja je ispala iz showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', a iako nije imala najmanje bodova prema ocjenjivanju žirija, publika je odlučila da ona treba napustiti emisiju.

To je pak izazvalo podijeljene reakcije na društvenim mrežama pa je tako bilo onih koji smatraju da je Vlatka ispala 'potpuno zasluženo', a neki su pak smatrali da bi se Vlatka trebala vratiti 'u ulozi voditeljice'.

"Vlatka ne zna prihvatiti poraz... S tim izjavama baš nisko pada", "Prenapadna, nerealna i ne zna gubiti", "Vidno razočarana", "Kanada izdrži, Vlatka se vraća", "Zasluženo ispadanje... Nema ni trunku ritma u sebi, drvena totalno" - glasili su neki od komentara na nastup Vlatke Pokos.

image

Komentar na nastup Vlatke Pokos

Facebook
image

Komentar na nastup Vlatke Pokos

Facebook
image

Komentar na nastup Vlatke Pokos

Facebook
image

Komentari na nastup Vlatke Pokos

Facebook

"Ja sam odmah komentirala da bi Vlatka trebala voditi ovu emisiju, zar Nova TV nema voditelje kad im Maja vodi svaku zabavnu emisiju?", "Vlatka je trebala voditi ovu emisiju,a ne negledljiva i neslušljiva Maja! Voditelji 0 bodova,žiri 0 bodova" - glasili su neki od komentara.

"Ja sam samo gledala radi nje. Sad mi je sve dosadno i predvidljivo. Vlatka im diže gledanost jer je sva takva, kakva je. Svi ostali su sladunjavi. Ona bi preuzela malo posao voditelja? Vlatka je kraljica showa. Na granici finog ekscesa. Mogli su to još malo produžiti" - komentirala je jedna gledateljica.

image

Komentari na nastup Vlatke Pokos

Facebook

"Dobro je Vlatka pitala po kojim kriterijima, nitko joj ništa nije odgovorio jer nije znao što reći kad i sami znaju da su gori od njih ostali", "Sram vas bilo, ovo je namješteno da oni ispadnu a koliko gorih od njih je ostalo" - komentirali su gledatelji.

"Vlatka drži se, nisi bila najgora i uzmi Maji posao", "Ako se ocjenjivao ples, nisu bili za ispadanje, a ako ima drugih kriterija, možda bi ih trebalo istaknuti" - poručili su neki od gledatelja.

image

Komentari na nastup Vlatke Pokos

Facebook

"Teško očekivati od žene srednjih godina da bude vitalna kao mlada cura. Dala je sve od sebe, a možda bi i još napredovala", zaključila je jedna gledateljica.

"Vlatka i plesni partner fantastični. Predivno je pažnju usmjerila na mladu osobu prema kojoj ovo nije pravedno. Također, ne razumijem količinu mržnje prema Vlatki, super izgleda i super pleše te je bila izvrsna voditeljica", glasio je jedan od komentara na Vlatkin nastup i ispadanje iz showa.

image

Komentari na nastup Vlatke Pokos

Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:23