KANADA ĆE PRIČEKATI

Vlatka Pokos uživa u Hrvatskoj u izdanju za čistu peticu: ‘More i zgodni Dalmatinci; što još čovjek može poželjeti?‘

O Vlatki se i dalje priča na kavama, raspravlja se je li uistinu bila najlošija na plesnom podiju ‘Plesa sa zvijezdama‘

Vlatka Pokos

 Instagram

Koliki je trag za sobom ostavila Vlatka Pokos u Hrvatskoj, lijepo se vidi i po tome što se i danas, nakon više od dva tjedna koliko je prošlo od njenog ispadanja iz spektakla 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, prati svaki korak nekadašnje popularne televizijske voditeljice i pjevačice koja je prije pet godina spakirala kofere i odselila u Kanadu. O Vlatki se i dalje priča na kavama, raspravlja se je li uistinu bila najlošija na plesnom podiju. O njoj se vode žestoke rasprave na društvenim mrežama, svađaju se oni koji je smatraju umišljenom s onima kojima je Vlatka simpatična i draga. Ukratko, žena je, jednom riječju, zvijezda, htjeli svi to priznati ili ne.

Svjesna je toga i sama Vlatka koja je na Instagramu nedavno napisala:

- Puno se posljednjih dana govori o mržnji i negativnosti, koja je definitivno prisutna u eteru i medijima. To za mene nije prava Hrvatska, to je samo (nažalost) glasna Hrvatska. Postoji i ona druga, kulturna i profinjena Hrvatska, koja je gurnuta u drugi plan. Želim zahvaliti toj drugoj, pozitivnoj Hrvatskoj na svim toplim porukama potpore i ljubavi, kojom me svakodnevnno obasipaju! I, bez brige, odavno sam izborila teške bitke u životu i danas sam jača nego ikad. To će uvijek iritirati slabiće i one frustrirane svojim životom. Voljela bih da svi budu sretniji i zadovoljniji i da nemaju potrebu mrziti. Mržnja ubija one koji mrze - napisala je Vlatka koja je zbog angažmana u 'Plesu sa zvijezdama' zamrznula svoj posao u Torontu, pa je nakon ispadanja iz showa iskoristila priliku za posjet Dalmaciji.

Fotografije snimljene u Splitu i Trogiru objavila je na svom Instagramu uz riječi:

- Predivan pogled na najljepše more i puno zgodnih Dalmatinaca; što još čovjek poželjeti može? Doista, nigdje nisam doživjela toliko ljubavi i topline kao u Splitu i Dalmaciji! Hvala mome najdražem mjestu na svijetu i svemu onome što mi jako nedostaje u Kanadi - napisala je Vlatka koja je dane na jugu zemlje provodila u odjevnom izdanju koje su modni stručnjaci odmah pohvalili.

Naime, za šetnje s prijateljima odabrala je udobne traperice, laganu majicu, a umjesto jakne ogrnula se Diorovim šalom. Ovo svoje izdanje upotpunila je Diorovom torbicom, te crnim Diorovim cipelama s potpeticom, naglašavajući tako da je i tijekom boravka u Kanadi ostala vjerna provjerenim modnim markama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:00