POČEO ZAGREB AUTOSHOW

Najpoznatije BB sestre u ultra-kratkim suknjama zasjenile automobile!

 Ivan Lackovic / CROPIX

Sestre Barbara i Tina Šegetin proslavile su se tijekom boravka u regionalnom Big Brotheru prošle godine. Nakon završetka reality showa prvo su se zabavljale, a onda su počele prihvaćati poslovne ponude.

Tako su u veljači postale ambasadorice svjetskog brenda odjeće 'Sugabird' čijim su haljinama bile oduševljene, a sada su se na Instagramu pohvalile da su angažirane na Zagreb Auto Showu koji traje od 5. do 10. travnja.

Obje su pozirale u ultra kratkim haljinama i visokim čizmama, samo je Tina stala ispred automobila, a Barbara se slikala s Ervinom koji im je podrška.

Samo dan ranije ekipa je uživala u šetnji Zagrebom, a Tina je s Ervinom snimila i selfie pa ga podijelila na popularnoj društvenoj mreži.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:23