NEMA VREMENA ZA SPAVANJE

Tina i Barbara poslije Big Brothera: 'Ponuda za udaju ima koliko hoćeš, a ni posla nam ne fali'

 Ivan Lackovic / CROPIX

Nakon što je prošle godine u prosincu završilo prikazivanje regionalnog Big Brothera, Tina i Barbara Šegetin nisu imale puno vremena za odmor i opuštanje. Poslovne ponude su se zaredale, a između ostalih, bile su hostese na nedavno održanom Zagreb Auto Showu na zagrebačkom Velesajmu.

Kako su Riječanke ispričale za Slobodnu Dalmaciju, stalno su na putu zbog angažmana i snimanja, pa teško mogu spojiti dva-tri dana u tjednu za odmor.

- Ne mogu se požaliti, posla ima poprilično, malo mi nedostaje sna, ali to sve spada u dio poslovnih obaveza - rekla je Barbara.

Pored poslovnih, ne fali im ni ponuda za udaju. - Njih ima najviše, koliko hoćeš, ali ništa za sada. Još je prerano - priznale su sestre.

Zbog posla puno vremena provode u Splitu gdje u slobodno vrijeme ispijaju kave s Horvatom Čagljem koji je prošlu sezonu bio gost u ovom realityju, a i sam se u showu natjecao prije četiri godine.

Od ostalih sustanara djevojke su u dobrim odnosima ostale s Ivonom, Lućom, Darkom i Ervinom, za kojeg Barbara kaže da će ostati samo prijatelji.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 18:39