JOŠ SE OPORAVLJA

Na sina bivše hrvatske pjevačice prije tri godine je naletio policijski auto: ‘Nadam se da sam posljednji put u bolnici‘

Na Jana Kovačića je na pješačkom prijelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara, a na kraju je završio pod vozilom
Jan Kovačić u bolnici nakon nesreće 2018.
 Instagram

Jan Kovačić (21), bivši YouTuber, a danas student glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, bio je nedavno na operaciji na kojoj su mu izvadili metalnu šipku iz noge.

Mladić je na Instagramu objavio da se nada da je to posljednji put da je bio u bolnici vezano uz oporavak od teške prometne nesreće koju je doživio u Zagrebu prije tri godine, a šaljivo je zahvalio svojoj šipki na pomoći.

Podsjetimo, na njega je u lipnju 2018. godine na pješačkom prijelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio pod vozilom. Imao je prijelome kostiju na obje noge te mu je pukla lopatica, a u bolnici je proveo nekoliko tjedana dok je oporavak trajao mjesecima.

image
Jan Kovačić nakon nesreće 2018.
Instagram

"Kad je sin stradao bila sam u šoku, no nakon tog prvog šoka jedina stvar o kojoj sam razmišljala bilo je to koliko sam zahvalna što mi je dijete preživjelo. Ponavljala sam 'Hvala što mi je dijete živo, hvala što sam i dalje mama, hvala na svemu što se sada događa, znam da postoji neki dublji smisao toga i znam da ćemo mi taj smisao naći", rekla je kasnije njegova mama Ivana Plechinger, spisateljica, pjevačica i voditeljica, koja danas ponajviše radi kao motivacijska govornica.

image
Jan (desno) s roditeljima Brunom i Ivanom i bratom Vigom
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 19:03