BIZARNI EVENT

Na otvorenju WC-a Maje Šuput skupila se slavna imena, Sandra Perković stigla u minici

Pjevačica je osmislila prvi brendirani toalet kako bi, rekla je, damama pružila ugođaj ženskog raja, budoara i ambijentalnog hotspota
Sandra Perković
 Promo

Da je trudnoća nije ni najmanje usporila u njezinim poduzetničkim projektima, ali i da njezine ideje sežu i do najintimnijih prostora, Maja Šuput (41) pokazala je i proteklog vikenda u zagrebačkom restoranu Mint gdje je priredila pravi show otvorivši ženski toalet koji nosi njezin potpis.

image
Maja Šuput na otvorenju WC-a s vlastitim potpisom u restoranu Mint
Promo

Naime, pjevačica je osmislila prvi brendirani toalet kako bi, rekla je, damama pružila ugođaj ženskog raja, budoara i ambijentalnog hotspota, a ujedno je tako postala i jedina poduzetnica s ovih prostora s takvim projektom.

image
Promo
image
Maja Šuput i Sandra Perković
Promo

Naravno, u pomno uređenom prostoru gošće Ladies rooma imaju priliku vidjeti sve proizvode iz asortimana Majine kozmetičke linije Shu Shu By MASHU.

image
Maja Šuput i suprug Nenad na otvorenju toaleta
Promo

U slučaju Maje Šuput i otvorenje toaleta osmišljeno je u glamuroznom tonu, pa su, uz sve određene epidemiološke mjere, uz pomno birane delicije, te cabaret show osmišljen s nizom artista i performera.

image
Maja Šuput i Marko Grubnić
Promo
image
Davor Grgin
Promo
image
Sandra Perković
Promo
image
Nikolina Pišek
Promo

Majin luksuzni toalet posjetile i Sandra Perković, Nikolina Pišek, Davor Grgin, te pjevačičin najbolji prijatelj Marko Grubnić.

image
Promo
image
Promo
image
Maja Šuput i suprug Nenad
Promo

Svestrana trudnica nije se odvajala iz zagrljaja supruga Nenada Tatarinova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 17:42