OBUSTAVLJEN POSTUPAK

Modni mačak odustao od tužbe protiv Cigija, pogledajte zbog čega je ‘puklo‘ između njih dvojice

Drago mi je da je povukao tužbu. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj, komentirao je Neven Ciganović
Neven Ciganović, Marko Grubnić
 Cropix

Općinski kazneni sud u Zagrebu obustavio je kazneni postupak protiv Nevena Ciganovića na temelju privatne tužbe Marka Grubnića za uvredu i klevetu zbog čega ga je sud mogao kazniti globom i do 360 dnevnih dohodaka.

Grubnić je podneskom predanim sredinom veljače odustao od tužbe te je sud u ponedjeljak, 8. ožujka, na Dan žena, obustavio postupak.

Kako se u medijima isticalo, Grubnić je i prije namjeravao tužiti Ciganovića, no tužbu je podnio lani u veljači.

“Koliko se sjećam, radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe”, prenijeli su mediji komentar Nevena Ciganovića nakon što ga je vijest o tužbi zatekla u Beogradu, gdje je snimao reality show “Parovi”.

Prema medijskim napisima, Ciganović se nije previše uzrujao zbog Grubnićeve tužbe.

“Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj”, zaključio je Ciganović.

Marko Grubnić i Neven Ciganović tijekom godina više puta su se svađali i mirili, no “definitivno” je “puklo” prije nekoliko godina, kad je Ciganović iskomentirao Grubnićevu majku Branku.

- Modni Mačak više ne postoji, ali iz njegova laboratorija ‘dr. Frankenstein’ izašla je Modna Mačka, mama Grubnić. Izgleda poput mješanca centrifugirane modne blogerice Morane Mamić i pokojne starlete Lolo Ferrari. Zamislite Modnu Mačku mamu Grubnić kako ovako odjevena šeće Pakracem pri odlasku na plac. Kupuje namirnice od kojih kuha ručak za tatu Grubnića ne bi li ga namamila skrivenog iz mišje rupe. Ove Mačke su si dale malo previše slobode - ovako je prije nekoliko godina Ciganović govorio o stajlingu Markove majke. Drugom prilikom optužio ju je i za nošenje lažnih modnih marki.

A vjenčanje Modnog mačka svojedobno je na Facebooku komentirao sljedećim riječima:

- Wow... Sprema nam se gay vjenčanje godine! Fashion Pussy je izgleda odlučio stati na ludi kamen i oženiti svoju višemjesečnu izabranicu, bosansko-srpsku sponzorušu i gold diggericu Momčila Gurovića. Zasad je samo poznato da će na svadbi sigurno pjevati Maja Šuput i da će mladenke Gurović - Grubnić (kako samo ova prezimena idu jedno uz drugo) nositi vjenčanice iz najnovije Grubnićeve bridal kolekcije.

U kakvoj će se kreaciji pojaviti mama Branka zasad je još nepoznanica, kao i hoće li se uopće pojaviti, jer Branku smo dosad imali prilike vidjeti jedino na photoshopiranim fotografijama. Navodno će i prvi ples biti spektakl, jer će ga povesti već dobro uigrani plesni tandem Grubnić & Garić te će se u 3some pridružiti i mladenka Gurović. Velike pripreme su u tijeku, stvari i dio garderobe za djeveruše samo što nisu za koji mjesec stigle iz Kine. Ja se s oduševljenjem veselim toj skorašnjoj paradi kiča i neukusa, a mladenki od srca želim da iz**** gura! - napisao je Ciganović na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:36