20 PJESAMA

Mišo Kovač u tajnosti priprema spektakl za pamćenje: ‘Ja sam spreman! Odat ću počast Splitu i Hajduku‘

Što se koncerta legendarnog Miše Kovača tiče, detalji će biti poznati kroz koji tjedan

Mate Mišo Kovač

 Vladimir Dugandzic/Cropix

Ja sam spreman! - poručuje Mišo Kovač, koji Splićanima i ljubiteljima Hajduka uoči ljeta priprema spektakl za pamćenje.

- Točno je da ću za svoj Split i svoje Splićane uskoro održati veliki koncert na kojem ću otpjevati dvadeset svojih najvećih hitova - otkriva legendarni pjevač, koji je jesenas rekao kako mu na pamet ne pada da, poput nekih pjevača zbog epidemioloških mjera propisanih zbog korone, nastupa pred stotinjak ljudi u publici.

- To moja publika nije zaslužila, a ja sam tu uvijek bio samo zbog publike - podsjeća Mišo, koji će na ovom nastupu na svoj način odati počast Splitu i Hajduku.

Bit će to događaj za pamćenje, jer simboli Dalmacije upravo su Mišo Kovač, Split i Hajduk, klub za kojeg Mišo - koji je jednom kazao kako je on najjači igrač Hajduka u Zagrebu - desetljećima srčano navija. Zbog Hajduka je, uostalom, pristao i na novu obradu legendarne pjesme 'Ja ne mogu drugo nego da je ljubim', a hit koji je sada posvećen splitskom nogometnom klubu i zove se 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' postao je u međuvremenu nova himna Hajduka.

Što se koncerta tiče, detalji će biti poznati kroz koji tjedan.

U ovom trenutku zna se da će Mišo pred svojom vjernom publikom u Splitu zapjevati u svibnju ili lipnju. Kao moguće lokacije koncerta spominju se stari Hajdukov plac ili Poljud gdje se Mišo, odjeven u dres Luke Modrića u studenom prošle godine na utakmici između Hrvatske i Rusije posljednji puta pojavio u javnosti i bacio nogometne navijače u trans. Uopće ne sumnjamo da će točno tako biti i na skorašnjem koncertu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:03