ZAHVALAN OSOBLJU

Mišo Kovač u emotivnom videu: ‘Tko dođe u KBC Split, neka bude siguran da će ga oni izliječiti‘

Glazbenik je na sam Badnjak prošle godine pušten kući iz splitske bolnice nakon što je uspješno prebolio koronavirus

Mate Mišo Kovač

 Screenshot/FACEBOOK

Davne 1993. godine, 15. veljače, formalno je osnovan Klinički bolnički centar Split, kad su se u jedinstvenu zdravstvenu ustanovu spojile bolnica na Firulama, nekadašnja vojna bolnica na Križinama i "Splitske toplice". U utorak, 29 godina poslije, obilježava se dan splitskog KBC-a, piše Slobodna Dalmacija.

Grad Split snimio je i video iznenađenja koji je osmišljen kao poklon i znak zahvale KBC-u Split, svom medicinskom osoblju, sestrama, liječnicima, laborantima, tehničarima i ostalima koji posljednje dvije godine u iznimno otežanim uvjetima rade svoj posao. U videu su prikazani pacijenti na odjelima splitske bolnice, koji su htjeli iskazati zahvalu za sve ono što su liječnici i drugo medicinsko osoblje učinili za njih. U videu je prikazan i legendarni pjevač Mate Mišo Kovač.

- Ja im želim sve najbolje. Svatko tko dođe u KBC Split može biti siguran da će ga oni izliječiti. Hvala lijepa i veliki pozdrav - poručio je Mišo.

Podsjetimo, on je na sam Badnjak prošle godine pušten kući iz splitske bolnice nakon što je uspješno prebolio koronavirus. A prije nego što se zarazio covidom, također je bio smješten na odjelu pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, da bi se ustanovilo kako se ipak ne radi o tome pa je nakon terapije antibioticima pušten kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:23