NIJE JOJ ZAMJERIO

Marko Tolja zbog žene odustao od potencijalnog hita: ‘Dobro me izvrijeđala. Rekla mi je - stari, aj‘ ti to preskoči‘

Priznao je kako ima tremu jedino od ‘Lisinskog‘, a da su četverogodišnjem Mari tatine pjesme pretužne

Marko Tolja i Nives Ivanišević

 Bravo!/

Marko Tolja gostovao je uoči velikog koncerta u Lisinskom u u bravo! liveu. Njegov koncert održat će se 11. ožujka pod nazivom ‘3 čina‘, a njime će zaokružiti svojih 15 godina karijere.

Dvoranu je rasprodao čak mjesec dana prije, a nažalost, nije bilo slobodnih termina za drugi koncert. Na repertoaru će se tako naći kantautorski opus, zlatno doba Hollywooda, premijera novog materijala s nadolazećeg albuma ‘Pianissimo‘ te još poneko iznenađenje.

Domaćinima, Nives Ivanišević i Marku Bratošu, priznao je kako ima tremu jedino od ‘Lisinskog‘, da su četverogodišnjem Mari tatine pjesme pretužne, ali i da mu je supruga najveći kritičar. Radi nje je jednom čak odustao od pjesme.

- Žena nema filter, baš nema i zna me baš dobro ‘izvrijeđati‘. Radi nje sam odustao od jedne pjesme. To nije bila moja pjesma, nego mi je drugi autor poslao i ja sam je uzeo u obzir, a ona je rekla ‘stari, aj‘ ti to preskoči, tvoje su puno bolje...‘ I onda sam odustao..., priznao je Tolja.

image

Marko Tolja s Nives Ivanišević i Markom Bratošem

Bravo!/

Nakon što je izveo svoju obradu pjesme ‘Yesterday‘ priznao je i da je emotivac koji se rasplakao na koncertu Paula McCartneyja.

- To je bilo u Londonu, ne znam koje godine, plakao sam, on je ostao sam na pozornici s gitarom... Taj prizor – on i gitara, raspao sam se..., priznaje pjevač.

Iako ga publika doživljava kao vrlo ozbiljnog, za sebe kaže da je privatno vrlo opušten i voli se našaliti i na svoj račun.

image

Marko Tolja

Bravo!/

- Ja sam zapravo normalan, mene ljudi smatraju možda ozbiljnim jer sam uvijek u odjelima, ali zapravo se ne volim i nemam potrebu glupirati u javnosti, privatno sam veseljak i pokretač fešti... I skidam se, što možda nije lijepo za vidjeti, govori.

Od Marka Bratoša dobio je izazov da mora pjevati dok izvodi sklekove.

@bravo.feeling Šta je ‘niski skip’?! Pitao se i Marko Tolja u emisji bravo! LIVE ???? #bravolive #iosjecajifeeling #markotolja #behindthescenes ♬ original sound - bravo!

Prihvatio je Tolja izazov iz prošle emisije u kojem je od Gibonnija dobio zadatak da u bravo! live otpjeva zadnju pjesmu bez frizure i u trenirci.

Marko Tolja je zadao izazov i za sljedeće goste, Let 3, s kojima će se utrkivati na traktorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:18