SRCE KAO KUĆA

Marco Cuccurin poklonio tati novi kauč i rasplakao fanove: ‘Živjeli smo prije od samo 1000 kuna mjesečno‘

Marco je otkrio kako mu je želja preurediti sve baki i tati te pružiti im sve što nisu imali dok je Marco bio dijete

Marco Cuccurin i tata

 Screenshot/tiktok/markomarkec3/

Influencer Marco Cuccurin (22) podijelio je dirljiv video na svojim društvenim mrežama.

„Tati kupujem novu garnituru, odnosno kauč. Jednom prilikom sam vam ispričao kako sam odrastao u socijalno ugroženoj obitelji. Da nije bilo none, nekad možda ne bih imao ni što obući. Doslovce smo znali živjeti od 1000 kuna mjesečno. Ja, mama i tata”, govori Marco u videu uz snimke na kojima sa svojom bakom i tatom odlazi u centar namještaja kako bi odabrali novi kauč.

Podijelio je mladi influencer kako je njegov tata odbijao da mu Marco nabavi nove stvari i govorio: „Ne, meni je dobro ovo staro”, ali sada ga je Marco uspio nagovoriti da mu kupi novi kauč. Uz to Marco je tati kupio i novi stolić, a baki je kupio kuhalo za vodu. Potom u videu su Marco i baka sve oprali, a onda stari kauč zamijenili novim.

@markomarkec3 Jednog dana da tati preuredim sve, da im priuštim sve što je u mojoj moći. Obitelj je sve♥️ #tata #nona #kuća #kauč ♬ original sound - Marco Cuccurin?

„Presretan sam što s 22 godine mogu ovo priuštiti tati”, rekao je Marco uz scenu u kojoj on i tata odmaraju na novom kauču, a tata mu je poslao pusu.

„Dragi moj sin”, rekao je tata.

Na kraju videa Marcova baka je komentirala kako novi kauč mijenja izgled prostorije.

„Druga kuća, čovječe”, rekla je baka.

„A meni je srce kao kuća”, Marco je dodao.

U opisu videa Marco je otkrio što mu je daljnja želja za njegovu obitelj.

„Želja mi je jednog dana preurediti im sve, pružiti im sve što nismo imali dok sam bio mali. To je moj life goal i za svoju obitelj dajem sve. Volite se ljudi, pružite vašim najmilijima sve što možete. Grli vas vaš Marco”, napisao je uz hashtagove #tata #nona i #obitelj.

Pratitelji u komentarima hvalili su Marcovu gestu, a nerijetki su i zaplakali zbog videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 09:40