SIMPATIČNI INFLUENCER

Marco Cuccurin podijelio fotku kojom ruši stereotipe, fanovi oduševljeni: ‘Nešto posebno i drugačije‘

Na Instagramu ima 114 tisuća pratitelja, dok na Tik Toku ima čak 595 tisuća pratitelja

Marco Cuccurin.
 

 Zeljko Puhovski/Cropix

Influencer Marco Cuccurin, na Instagramu poznatiji kao Marko Markec, objavio je fotografiju na kojoj pozira u crnom outfitu. "Novi event - nova prilika za rušenje stereotipa", napisao je Cuccurin u objavi.

Influencer je za event odjenuo crne hlače, bodi i crni sako, a ogrlicama, zlatnim satom i prstenjem outfit je podigao na višu razinu. Cuccurin je zadovoljan modnom kombinacijom, a svoje je pratitelje upitao što oni misle o outfitu.

"Uvijek svoj i poseban", "Top", "Odlično ti stoji", "Gospodin savršeni", "Modna ikona", "Nešto posebno i drugačije", samo su neki od komentara. Poznati se također slažu s pratiteljima pa mu je tako influencerica Amina Efendić napisala da je uvijek ikoničan, a modna se kombinacija svidjela i glumici Tari Thaller, natjecateljici iz showa ‘Gospodin savršeni‘ Polini Meixner i drugima.

Cuccurin rado na društvenim mrežama dijeli svoje modne kombinacije, na Instagramu ima 114 tisuća pratitelja, dok na TikToku ima čak 595 tisuća pratitelja. Osim bavljenja društvenim mrežama, Cuccurin je i makeup artist, pjevač te pobjednik dva televizijska showa - ‘Ples sa zvijezdama‘ i ‘Zvijezde pjevaju‘. Pobjede se pripisuju i njegovim mentorima, u plesu je to bila Paula Tonković, a u pjevanju Mia Negovetić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:59