ODMOR IZ SNOVA

Kedžo otputovao na Kubu pa zapjevao u baru, a Kubanci se rasplesali: ‘Tamo sam se zaljubio‘

Jahao sam konje i igrao se s iguanama, kaže naš pjevač koji se sinoć pun dojmova vratio kući nakon 12 dana odmora

Damir Kedžo na Kubi je proveo 12 dana

 Privatna Arhiva/Privatna Arhiva

Bilo je to dvanaest dana za pamćenje - kaže Damir Kedžo koji je sinoć doputovao s, kako kaže, najboljeg odmora u životu koji je proveo plešući, jašući konje, kupajući se u tirkizno plavom moru...

Glazbenik se u Kubu zaljubio na prvi pogled, teško mu je sada, dok mu se svi dojmovi još nisu slegli, reći što mu se najviše dopalo.

- Ta energija, bezbrižnost i zabava koja se tamo osjeća posvuda je toliko zarazna. Ljudi s tobom pričaju kao da se znate sto godina. Kuba je meni doista bila ljubav na prvi pogled - kaže Damir koji je na Instagramu podijelio fotografije na kojima je snimljen na pješčanoj plaži, na izletu koji je proveo jašući konja, ali i na plesnom podiju jer ga je glazba što ju je uživo izvodio lokalni bend tamo naprosto povukla.

Inače, ovo je njegov prvi posjet Kubi, ali, naglašava, nikako ne i posljednji, jer želi ponovo otići u zemlju koja ga je očarala svojom prirodom i ljubaznošću svojih stanovnika.

- Iskreno, prije nego li sam krenuo, mislio sam kako je mit da Kubanci neprestano plešu i pjevaju, ali sada sam se uvjerio da je to stvarno istina. Svojim načinom života oni su probudili Kubanca i u meni - kroz smijeh govori Kedžo, koji je tijekom dvanaest kubanskih dana obišao Havanu, Trinidad, Vale de los Ingenios, predivnu dolinu nedaleko Trinidada, te Cayo Iguanu, otočić prepun iguana s kojima se i poigrao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:50