Putovanje

Damir Kedžo Novu je godinu dočekao na Malti, ali nama je otkrio zašto mu je rodno mjesto ipak najdraže na svijetu

Poznati pjevač, koji posljednjih mjeseci sve više boravi u rodnom Omišlju, obožava putovanja, a za svaku destinaciju se unaprijed dobro pripremi pa je i na Maltu otišao znajući dobro što sve želi vidjeti.

Vrijeme je praznika, netko je uspio otići u toplije krajeve, a netko standardno na skijanje. A pjevaču Damiru Kedži (34) uspjelo je oboje. Uoči Nove godine skijao je na Platku, a potom otišao na Maltu gdje je uplovio u 2022. A to i ne čudi jer ovaj rođeni Omišljanin s otoka Krka koji se posljednjih mjeseci sve više boravi u rodnom mjestu, obožava skijanje i putovanja.

Kvarnersko skijalište mu je na malo više od pola sata vožnje i od rodnog Omišlja i od Rijeke gdje mu je drugi dom, a Malta je bila destinacija koju je oduvijek želio vidjeti.

image

Spoj različitih kultura vidljiv je na svakom koraku

PRIVATNI ALBUM

''Obožavam putovanja, nove kulture, klime, običaje…, a želio sam i Novu godinu dočekati izvan Hrvatske. O Malti sam dosta čitao i znao da ću tamo jednom otići. Bio je to aktivan odmor, posjetio sam puno različitih lokacija i nastojao što više osjetiti kulturu, navike i običaje ljudi koji žive na tom zanimljivom mediteranskom otoku. Oduševio me spoj različitih kultura, običaja i arhitekture Mediterana i Bliskog istoka. Da ne govorim o prirodi koja mi je kao nekom rođenom uz more posebno bliska '' kazao je pjevač te dodao kako se nada da će mu 2022. donijeti samo lijepe stvari.

image

Pjevač je prvi put posjetio Maltu

PRIVATNI ALBUM

''Ako se dan po jutru poznaje i godina po prvim danima, onda je vjerujem, ispred mene jedna uspješna godina.''

Kreće u nove pobjede

A za poslovni uspjeh ne mora brinuti. Ovom glazbeniku anđeoskog glasa, nedavno je izašla pjesma 'Kad ljubav' za koji je glazbu napisao Sergej Ćetković, a balada 'U nama' ušla je među trideset najboljih pjesama po izboru narodnog za koju njegovi obožavatelji mogu glasati do 16 siječnja.

image

Damir Kedžo na Malti je dočekao Novu godinu

PRIVATNI ALBUM

''Jako me veseli me što su slušatelji prepoznali emociju pjesme čiju je glazbu i tekst napisala kantautorica Lu Jakelić. Pjesma me obuzela od prvog slušanja, osjećam ju na jedan poseban način, kao da sam ju ja napisao. Ovo je naša prva suradnja, nadam se ne i posljednja '' kazao je pjevač koji se ovih dana vraća u studio gdje sa svojim timom kreće raditi nove pjesme. Protekla godina za razliku od 2020. donijela mu je i brojne nastupe u gradovima u kojima još nije do sada pjevao. Nada se da će i ova nova godina biti bolja prema glazbenicima kako bi se što više družili s publikom.

image

Damir Kedžo obožava putovanja i egzotične destinacije

PRIVATNI ALBUM

A do prvih nastupa, Damir Kedžo većinu vremena provodi u miru svog rodnog mjesta.

''Već godinama živim na relaciji Rijeka - Omišalj. Otok je moja baza, tu sam rođeni i tu sam zauvijek i najviše - ja, a Rijeka je grad dovoljno blizu Omišlja i ima sve što mi treba za posao. To je moja savršena kombinacija, ali od kada su mi prošle godine preminuli nona i djed, nekako više vremena provodim u Omišlju. Ne znam kako bih to opisao, ali osjećam potrebu čuvati ono što su stvorili i tako sačuvati uspomenu na njih", rekao je Kedžo.

Linker
25. travanj 2024 18:08