ZANIMLJIV RAZGOVOR

KAKO JE TINA KATANIĆ UNIŠTILA JURKOTIĆA I EKIPU IZ 'U ZDRAV MOZAK' Manekenku su toliko bezuspješno pokušavali nasamariti da su joj se morali ispričati

 Tonči Plazibat / CROPIX

Davor Jurkotić u emisiji 'U zdrav mozak' ugostio je Marka Tolju koji je umjesto njega obavio dva poziva.

Prvi je bio upućen Tini Katanić koja se, kad ju je kontaktirao, vraćala iz Beograda. Tolja je Tinu zamolio za malo vremena jer je, kako joj je objasnio, dobio svoj show na televiziji Karlovac koji bi nosio naziv 'Tolja i jedna od njegove četiri rijeke'. Pod 'rijeke' su se prema njihovom planu podrazumijevale suvoditeljice, a jedna od njih je, prema njegovom planu trebala biti i Tina.

Nakon što je Tolja Tini ukratko predstavio svoj poslovni prijedlog, prepustio ju je Davoru Jurkotiću, to jest, kako je rekao, glavnom uredniku te televizije.

Manekenka je zvučala poprilično oduševljeno te je Tolji čestitala na lažnom projektu, a Jurkotić joj je kao kolegice predstavio djevojke izmišljenih imena. Objašnjavao joj je tako kako bi trebala izgledati i što će pjevati, a Tina se nije dala smesti već je dala do znanja da je shvatila da je riječ šali pa ju je i prihvatila.

- Trbuh me boli od smijanja, ali to je dobro za zdravlje - rekla je Tina na kraju, a Marko joj se zbog ovog poziva čak i ispričao.

Poslije Tine, dvojac se odlučio našaliti s Toljinim kolegom Lukom Nižetićem. Njemu je Marko pokušao prodati priču da s prijateljem iz djetinjstva otvara restoran 'Swing and Eri' u Opatiji. I u ovom slučaju Marko je razgovor prepustio Jurkotiću koji je odglumio njegovog prijatelja. Jurkotić je Luki pokušao predstaviti njihovu ideju, a najbitniji dio je bio u stolicama za koje je Jurkotić izmislio da se spuštaju u ležeći položaj nakon što se hrana konzumira.

- Gasi se svjetlo, u velikom stropu kreće projekcija jela koje su oni jeli. Ti kao kuhar si odjeven u samuraja jer je hrana s japanskog podneblja - dio je njegovog objašnjenja.

I iako je Luka sve s razumijevanjem slušao, u jednom trenutku bilo je očito da je i on shvatio da su ga pokušali prevariti.

- Da, da, i onda si se probudio i rekao kakav divan san - komentirao je Luka i dodao je da je to falilo našoj zemlji.

Priznao je i da je do jednog trenutka mislio da je sve ozbiljno.

- Šteta što nisam više govorio - zaključio je za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:42