NINA BADRIĆ

Jedina žena koja će zapjevati na koncertu u čast velikom Akiju: ‘Pridružit će mi se i Kiki, alergija na čemprese je prošla‘

Neke od najljepših skladbi Parnog Valjka na zagrebačkom će koncertuotpjevati i Bajaga, Dino Jelusić, Gibonni, Massimo...

Nina Badrić

 Instagram

Bit će to koncert visokih emocija i velikih, bezvremenskih pjesama. Sretna sam što su me dečki iz Parnog Valjka pozvali da otpjevam neke divne pjesme koje su odavno dio naših života - kaže Nina Badrić, koja će kao jedina ženska izvođačica nastupiti 26. ožujka na koncertu Parnog Valjka u Areni Zagreb. Ovaj koncert održat će se u čast Akija Rahimovskog uz Valjak i uz pomoć dragih glazbenih prijatelja, pod nazivom: 'Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki'.

Uz Ninu, svoje sudjelovanje na koncertu potvrdio je i Akijev sin, Kristijan Kiki Rahimovski, koji zbog alergije na čemprese doslovno do jučer nije znao hoće li uspjeti doći u Arenu.

- Oni čempresi o kojima je tatko sanjao, ni meni nisu donijeli baš nešto najbolje u životu. Zadnjih mjesec dana vodio sam strahovitu bitku s njima. Kada sam Husu to rekao tijekom probi, u nekoj pauzi, svi smo se malo nasmijali, koliko se to uopće može u ovakvoj situaciji.

Ma, rekao sam, neće me ta alergija zaustaviti da zapjevam za tatu. Bolje sam, a prije par dana doslovno sam jedva disao… Niš' ljudi, terapija djeluje, čemprese ne sanjam i sve što mogu reći je: 'Da! Vidimo se u Areni!' Tatko će biti s nama i mi s njim kao jedno - napisao je Kiki Rahimovski na Instagramu.

Nadalje, neke od najljepših skladbi Parnog Valjka na zagrebačkom će koncertu, potvrđeno je, otpjevati i Momčilo Bajagić Bajaga, Dino Jelusić, te Zlatan Stipišić Gibonni, dok mi doznajemo da će se na pozornicu uz sve njih popeti i Massimo Savić.

Što se narednih nastupa Parnog Valjka tiče, bend je na svojoj službenoj stranici objavio kako se koncerti što su ih trebali održati u sklopu ovogodišnje turneje otkazuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:20