NOVI HIT

Jacques Houdek zvuči zaljubljeno: ‘Na sve moje molitve ODGOVOR si ti!‘

Nakon dueta ‘Jubavi svitlo‘ s legendarnom Zoricom Kondžomm, sada predstavlja novi singl ‘Odgovor‘ autora Ivana Škunce

Jacques Houdek

 Mihovil Bek/

Pjesma „Odgovor“ je 15. singl sa Jacquesova petog studijskog albuma „Glavom i bradom 20/20“ kojim je obilježio 20 godina profesionalne karijere. Svoju vjernu publiku hrvatski je Mister Voice odlučio počastiti i novim glazbenim spotom čiju produkciju potpisuje Film Factory Studio, a u kojem glavne uloge igraju autor pjesme Ivan Škunca te njegova supruga Mirela.

„Škunca i ja uspješno surađujemo već dugi niz godina, a na ovome albumu on je autor čak triju pjesama. Ivan je megatalentirani glazbenik, inače i član moga pratećeg benda, a autor je i hit singla ‘Kad nekoga voliš‘, pjesme koju mladenci vrlo često biraju za svoj prvi ples, a nerijetko ih i ja iznenadim što mi je najveće zadovoljstvo! Kada mi je prvi put Ivan odsvirao na gitari i otpjevao pjesmu ‘Odgovor‘, odmah su me kupili stihovi ‘Na sve moje molitve odgovor si ti!‘ – bila je to ljubav na prvo slušanje – i vjerujem da bi i ova pjesma ubrzo mogla postati novom himnom mnogih vjenčanja!“, izjavio je popularni Jacques, nesumnjivo jedan od najvećih vokalnih autoriteta s ovih prostora koji upravo novim singlom najavljuje bogatu i sadržajnu glazbenu jesen za koju priprema mnoga iznenađenja.

Osim brojnih koncerata i novih glazbenih druženja s publikom, Jacques marljivo radi i na organizaciji vokalnog Masterclassa koji će u suradnji sa svjetski poznatim i priznatim profesoricama uskoro po prvi put održati u Hrvatskoj!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:56