‘GDJE JE SADRŽAJ?‘

Jacques Houdek razočaran dočekom Vatrenih: ‘Debakl. Revanje i kaos. Pa kaj je z glavama?‘

A nakon dočeka, osvrnuo se i na finale showa ‘Supertalent‘, točnije na stručni žiri

Jacques Houdek

 Tom Dubravec/Cropix

Pjevač Jacques Houdek nezadovoljan je organizacijom dočeka Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića, a svoje je nezadovoljstvo javno objavio na Facebooku.

"Doček naših VELIČANSTVENIH VATRENIH - na našu veliku žalost - debakl. Sveopće REVANJE i kaos. Gdje je nestao SADRŽAJ??? Gdje je koncept, režija, emocija? Kakve su to izvedbe? Voditelji jednako iritantni, nevjerojatno nešto... Gdje su kockice na koje smo tako ponosni, kao vizualni identitet? Gdje je neki video, film koji bi npr. povezao ova tri mega uspjeha naše reprezentacije; 1998/2018/2022? Vatreni su zaslužili daleko više. Čujem da je u publici na Trgu bio i legendarni Ćiro Blažević... U PUBLICI? Zaista? Nitko se nije sjetio čovjeka dovesti na pozornicu da kaže par riječi? Nakon što je gospodin Dalić onako predivno i ganutljivo posvetio broncu Ćiri... Pa kaj je z glavama? Šteta. Velika šteta! VATRENI, VI STE NAŠ PONOS! HVALA! Vaš uspjeh ostaje zapisan zauvijek! Sve ostalo je ionako nebitno. No, bitno je reći ISTINU!!! HRVATSKA IZNAD SVIH", napisao je Jacques.

A nakon dočeka, osvrnuo se i na finale showa ‘Supertalent‘, točnije na stručni žiri.

"Evo, iskreno se nadam da će pobijediti onaj kuruzer kojeg jedna članica ‘stručnog‘ žirija obožava i tak otvoreno protažira. Jer... to je taj nivo, to je ‘to‘. Pa toga nema ni na najamaterskijem festivalu kuruze i to one najrubnije... Trash samo takav! A sad, jel to SUPERTALENT? To prepuštam vama... Publika najbolje zna. Valjda. O žirijima sam već sve rekao davno. No, recimo još i ovo - kada u ‘STRUČNOM‘ ŽIRIJU imaš šatorske pevaljke, da odlučuju o tome tko je supertalent, onda imaš i takav rezultat finala ‘SUPER‘ talenta. Zato bi bilo baš mrak da taj lik pobijedi! Hahahaha, HIT! To bi stvarno bilo to. Odraz stvarnog stanja društva. Koga mi to slavimo danas, tko nama postavlja trendove i tko ‘INFLUENSIRA‘ na nas, na našu djecu??? Tragikomedija. Al’ ipak više - TRAGEDIJA. P.S. Šalu na stranu, ja bih da pobijedi Magic Leon! A mogu i Mia i Ivo, ajde, oni su mi super", dodao je Jacques i svojom objavom prikupio 2400 lajkova.

Želja mu se i ostvarila, pobjednik ‘Supertalenta‘ je upravo Magic Leon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 08:28