EUROVIZIJSKI FAVORITI

Gdje će Baby Lasagna nakon Eurosonga? Zna se, na Sea Star festival! Pridružit će mu se i Talijanka Angelina Mango

‘Rim Tim Tagi Dim‘, kao i ‘La Noia‘ orit će se lagunom Stella Maris u Umagu

Angelina Mango i Baby Lasagna

 Promo/

Jedno od najčešće postavljenih pitanja – gdje će Baby Lasagna održati prvi koncert nakon Eurovizije – konačno je dobilo odgovor: na glavnoj pozornici Sea Star festivala, u svom rodnom Umagu! I to ne sam, nego u sjajnom društvu drugoplasirane Eurovizijske favoritkinje i pobjednice San Rema Angeline Mango! „Rim Tim Tagi Dim“, kao i banger „La Noia“ orit će se lagunom Stella Maris, a publika će napokon dobiti priliku čuti ove megahitove uživo i zapjevati ih s izvođačima koji trenutno spadaju među najtraženije u Europi.

image

Angelina Mango

Promo/

Baby Lasagna i Angelina Mango pridružit će se od 23. do 26. svibnja već napucanom lineupu šestog Sea Stara na kojem su Ofenbach, John Newman (u Hybrid DJ setu), Victoria iz Maneskina, Hot Since 82, Deborah de Luca, ARTBAT, INIKO, Ian Asher, Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Devito, Grše, Kuku$ i niz drugih atraktivnih regionalnih zvijezda.

Limitirane povoljnije ulaznice po cijeni od 49 eura za drugi najtraženiji domaći glazbeni festival i događaj kojim se lansira nova sezona u prodaji će biti najkasnije do 15. travnja ili ranije. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 29 eura, a kupiti se mogu online na službenoj stranici Sea Star Festivala, na prodajnim mjestima te u sustavu Entrio.

image

Baby Lasagna

Promo/

„Kao što je Konstrakta bila prvi domaći headliner u povijesti Exita, izuzetno smo ponosni što će jedan domaći izvođač, naš Umagež, predvoditi program Sea Stara. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran glazbenik i sigurni smo da ćemo na festivalu proslaviti Eurovizijsku pobjedu s fanovima iz cijelog svijeta“, izjavio je osnivač i direktor Sea Star i EXIT festivala, Dušan Kovačević.

O Baby Lasagni već gotovo sve se zna, a mnogi nisu upoznati s likom i djelom atraktivne Talijanke. Angelina je 22-godišnja kantautorica i pobjednica 74. izdanja Festivala Sanrema, a u povijest ulazi i kao prva žena koja je u posljednjih 10 godina pobijedila na najvećem i najvažnijem glazbenom i televizijskom događaju u Italiji. Angelina će Italiju na Euroviziji predstavljati pjesmom „La noia“, suvremenom cumbiom. Pjesma broji preko 25 milijuna pregleda na YouTubeu i čak 46 milijuna streamova na Spotifyju. Osim toga, „La noia“ ruši rekorde: na dnevnoj je ljestvici Spotifyja zabilježena kao prva pjesma ženske solo izvođačice s najviše streamova, a našla se i na Top 100 ljestvici Spotify Globala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:25