PROVOD U MAKARSKOJ

Ecija Ivušić u luksuznom hotelu proslavila djevojačku večer: S njom partijale Nives Celzijus, Snježana Mehun...

Uz kumu Moranu te ostale prijateljice, među pozvanima su bile i neke poznate dame

Djevojačka zabava Ecije Ivušić

 Screenshot Instagram

Nekadašnja televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić uskoro se udaje za bubnjara grupe Pravila Igre, Gorana Beloševića, a za vikend je, kako se pohvalila na svom Instagramu, organizirala djevojačku zabavu.

image

Ecija Ivušić

Screenshot Instagram

Buduća je mladenka zablistala u bjelini, a ovu posebnu prigodu proslavile su u jednom makarskom hotelu. Uz kumu Moranu te ostale prijateljice, među pozvanima su bile i neke poznate dame.

image

Ecija Ivušić

Screenshot Instagram
image

Ecija Ivušić

Screenshot Instagram

Snimke i fotografije sa svoje djevojačke, 35-godišnja Ecija i uzvanice podijelile su u svojim pričama na Instagramu, a na njima se mogu vidjeti Nives Celzijus, poduzetnica Snježana Schillinger te Antea Kodžoman, bivša manekenka i "Kraljica Hrvatske" koja je nekoć punila medijske stupce burnim životom, no zadnjih se godina pritajila od javnosti, pa je nemamo često priliku vidjeti.

Ecija i njena kuma, ujedno i prijateljica iz djetinjstva, za uzvanice su pripremile vrećice s poklonima, pile su šampanjac i častile se finim jelima, a u jednom je trenutku, dok je čekala da joj se cure pridruže u zabavi, pustila spot Pravila igre na televizoru te poljubila ekran kada je u kadru bio njezin zaručnik.

image

Ecija Ivušić

Screenshot Instagram
image

Ecija Ivušić

Screenshot Instagram

Budući mladoženja Goran s prijateljima je slavio na Hvaru, a i on se na Instagramu pohvalio fotkama i videima s momačke zabave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:24