SVADBA NA KORČULI

Danas se udaje Ecija Ivušić, otkrivamo detalje: ‘Sve je spremno! Inače ne pijem, ne znam kako ću izdržati večer‘

Poznata voditeljica i bubnjar Pravila igre, Goran Belošević, izreći će sudbonosno ‘da‘ pred uskim krugom obitelji i prijatelja

Ecija Ivušić i Goran Belošević

 Zeljko Puhovski/Cropix

- Moje razdoblje stresa završilo je prije nekih desetak dana. Tada sam si sve posložila, ali znala sam već tada da će dan prije vjenčanja doći do nepredvidivih situacija. No, čak sam uspjela i spavati - govori nam bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić koja će danas izreći sudbonosno ‘da‘ svome zaručniku, bubnjaru Pravila igre Goranu Beloševiću. Iako se psihički pripremila, na kraju je ipak malo pokleknula pred stresom oko vjenčanja pa priznaje da je ovih dana malo smršavjela.

- Goran i ja bili smo u stresu zbog dobrog vremena jer nam je vjenčanje na otvorenom, ali evo, pomazio nas je Bog, govori nam sretna Ecija, čije se vjenčanje za 70 do 80 ljudi održava ispred crkve na otoku Vrniku, a zatim se svadbena večera seli u Aminess Port resort na Korčuli.

image

Ecija Ivušić

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Goste će rasplesati Sandro Majstorović sa svojim bendom, a u jednom trenutku na pozornicu će se popeti i Pravila igre. Bez njih, slažemo se, to ne bi bilo to! Zbog mladoženje.

- Nemam djeveruše, samo će kuma biti uz mene cijelo vrijeme, kaže nam Ecija kojoj će tu ulogu preuzeti njezina dugogodišnja prijateljica Morana, dok će Goranu kum biti najbolji prijatelj iz djetinjstva.

- Moje cure stižu brodom na vjenčanje, otkrila nam je Ecija dok se sunce ipak smiješi s neba.

Za vjenčanicu je bio zadužen poznati dizajner Boris Pavlin, čiji se stil Eciji jako sviđa pa se u potpunosti prepustila u njegove ruke.

Pitali smo je i je li pripremila nešto novo, nešto staro i nešto plavo, ali kaže da se time nije opterećivala. "Odlučila sam da mi i gosti imamo što manje zadataka, samo ćemo uživati", govori nam.

I obitelj Ivušić i obitelj Belošević jako su uzbuđene zbog vjenčanja ‘njihove djece‘, a Ecija je sretna što se obitelji već sada jako dobro slažu te je to ‘spajanje‘ obitelji prošlo odlično. "Sve je idealno", kaže nam sretna mladenka koja nam je ispričala i anegdotu da su si ona i Goran nešto dovikivali, a njezina mama Melita se tada simpatično ubacila, našalivši se: ‘Još se stigneš predomisliti!‘ To je okupljene nasmijalo, ali predomišljanje ovom zaljubljenom paru uopće ne pada na pamet.

image
Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

No, ono što mnoge najviše zanima i oko čega je dobila najviše upita je - hoće li njezin simpatični pas Rio biti na vjenčanju.

"Svi me pitaju za Ria! Neće, njemu bi to bio veliki stres. Iako se jedna prijateljica ponudila da će ga čuvati... Nabavila sam mu njegov smoking, ali ne znam baš", kaže nam Ecija koju smo pitali postoji li možda šansa da Rio nosi vjenčano prstenje.

"Tko zna gdje bi to prstenje završilo da ga Rio nosi. Ne, nema zadataka za Ria", smije se lijepa voditeljica, koja ipak dodaje da će još malo razmisliti.

Ona i Goran potrudili su se sve detalje dogovoriti unaprijed kako bi mogli u potpunosti uživati u svome danu. "Ja sam štreber i perfekcionist, a Goran je još gori od mene", priznaje Ecija, koja je malo zabrinuta kako će podnijeti piće tijekom svadbene svečanosti.

"Ja gotovo ne pijem, eventualno ponekad čašu pića. Ne znam kako ću izdržati cijelu večer, ali sigurna sam da mi neće trebati puno", šali se Ecija, koja nam nije željela otkriti hoće li promijeniti prezime.

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

"Nisam znala da već kod zapisnika kod matičara moram reći koje ću prezime uzeti! Tako da sam bila dovedena pred gotov čin, bilo je sad ili nikad. Ali to vam još neću otkriti, saznat ćete nakon vjenčanja", zaključuje Ecija, kojoj želimo sretno uplovljavanje u bračnu luku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:30